AQUAHOLIC

Het Duitse Sans Soucis ontwikkelt al meer dan 75 jaar de mooiste huidverzorgingsproducten op basis van de beste en natuurlijke grondstoffen én dierproefvrij. De basis van de producten is thermaal water uit Baden-Baden. Dit thermaal water staat bekend om zijn zuiverende en heilzame werking. We weten allemaal hoe belangrijk water voor ons is, dus helemaal fijn dat thermaal water in deze heerlijk ruikende, anti-ageing producten van Sans Soucis is verwerkt, zodat we onze huid ook van buiten af kunnen hydrateren.

Moisture Deep Moist Depot Composing

De bestseller Deep Moist Depot (€ 29,95) is een 2-fasen concentraat dat zorgt voor een zeer intensieve hydratatie met 90,2% natuurlijke ingrediënten. Alleen pure werkstoffen worden aan de huid toegevoegd. Deep Moist Depot – transporteur van werkstoffen – zorgt dat de werkstoffen dieper de huid indringen en beter worden opgenomen. Thermaal water uit Baden-Baden is rijk aan mineralen en sporenelementen en bevordert de huidstofwisseling. 
Biotechnisch gewonnen hyalonzuur voorziet de huid van vocht en zorgt voor langdurig behoudt van vocht. 
Algenextract verbetert het vochtgehalte van de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 
Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en verhoogt het weerstandsvermogen. 
Organische siliciumverbinding verstevigt de huid en maakt deze glad en vermindert rimpeltjes. 
En avocado-olie maakt de huid zacht en soepel. Voor gebruik goed schudden om de twee vloeistoffen te mengen. ‘s Morgens en ‘s avonds aanbrengen op je gezicht en hals onder je dag- of nachtverzorging.

24620 CSS BEH Moisture Aqua Benefits Anti-Age 24h Care normal skin Tiegel 50ml i150825_03_300dpi

De Moisture Aqua Benefits Anti-Age 24h (€ 32,50) is er voor de normale- en droge
 huid, voor dag en nacht. De crème verbetert de huidcelstofwisseling en de spankracht, hydrateert en gaat
vermoeide huidcellen tegen door de hyaluronzuur, thermaal water en microalgen-
extract.

24622 CSS BEH Moisture Aqua Benefits Anti-Age Augenroller Flasche 10ml i150829_08 (2)_300dpi

De Moisture Aqua Benefits Anti-Age Eye Fluid (€ 24,50) zit in een praktische roll-on applicator. Deze fluid geeft een hydratatie boost aan de vochtarme huid rond je ogen. Breng de verkoelende gel in de ochtend en avond aan. Heel fijn is om de roller in de koelkast te bewaren 😉 De roller bevat o.a. ook hyaluronzuur, thermaal water en microalgen-
extract.

Perfect Lips Every Day Lip Balm SPF 20 (€ 15,75)  in Apricot Supreme & Cherry Toffee geven je lippen maximale verzorging, hydratatie, een natuurlijke glans met een licht kleurtje. Heel fijn, ze zijn vrij van parabenen en siliconen én beschermen je lippen met een SPF 20.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *