COLOUR&SPICE

Zodra het maar even kan (en droog is) ga ik naar het havenhoofd en strand om een flink stuk te wandelen. Het geluid van de golven, de wind die als het ware door je gedachten waait (de tranen die soms over je gezicht stromen) en gezonde zeelucht. Lieve Maureen @Pure Beauty PR weet dit en vond het hoog tijd dat ik kennis maakte met het Nederlandse, natuurlijke, holistische Colour&Spice en stuurde dit fijne Rebalance serum op. Lees je even mee?

Colour&Spice
Natascha Koningsveld (52) startte op haar achttiende haar eerste schoonheidsstudio In Amsterdam – Zuid. Daar begon ze met het combineren van natuurlijke ingrediënten om huidproblemen te behandelen. Na een carrière als zelfstandig ondernemer, natuurgeneeskundig therapeut, visagiste en Creative Director in de beautybranche richtte Natascha in 2010 Colour&Spice -The Holistic way of Beauty op. In haar studio ontwikkelde ze een holistische beauty methode voor vrouwen die op natuurlijke wijze hun huid en uitstraling willen versterken, ook op energetisch en spiritueel niveau. Negen jaar geleden kocht Natascha Koningsveld een oude schuur die ze verbouwde tot een praktijkruimte met de sfeer van een Franse apotheek. Haar missie was duidelijk: een vurig verlangen om behandelingen te geven met kleuren, kruiden, edelstenen en licht om de huid op een natuurlijke manier te verbeteren en haar klanten ook voeding te bieden op spiritueel en zielsniveau. Dit resulteerde in de ontwikkeling van Colour&Spice Holistic Beauty Therapy en Skincare. Ze kijkt naar de persoon achter de mens en stemt haar behandelingen af op de diepere oorzaak van een huidprobleem. “De magische aantrekkingskracht die ontstaat als vrouwen in verbinding zijn met hun natuurlijke krachtbron is échte schoonheid. Dat te bewerkstelligen is mijn grootste passie.”

Ze heeft een wachtlijst van ruim een jaar en daarmee is haar behandeling misschien wel de moeilijkst te boeken beautybehandeling van Nederland. Dus besloot Natascha haar visie op schoonheid te delen met schoonheidsspecialisten, therapeuten en changemakers. Daarnaast creëerde ze in samenwerking met twee herboristen als aanvulling op haar behandelingen elf producten, waaronder serums, maskers en lotions met bloemenextracten, kruiden en planten van Nederlandse bodem. Een natuurzuivere, vegan, non-toxische productlijn, die vrij is van synthetische kleur -, geur – en hulpstoffen. En Natascha verkoopt biologische, vegan heerlijke geurkaarsen.

Natascha: “Op mijn zoektocht kwam ik in contact met een bioloog die voor ons de hele wereld afreist om zeldzame ingrediënten te verzamelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Boswellia Serrata uit India, Bixa Orellana zaadextract uit Brazilië, Amaratus Cruentus zaadextract uit Noord-Amerika en Buddleja Davidii uit Europa.” De huid wordt in drie stappen getransformeerd: van Beauty Detox (zuiveren) naar Rebalance (opbouwen) tot Uplifting (verstevigen). Natascha: “Door onze producten onderdeel te maken van je beautyritueel, voed je niet alleen je huid maar herstel je ook de natuurlijke connectie tussen lichaam en geest. Noem het beyond holistic.”“Een paar druppels van het Rebalance Serum met een krachtige, natuurzuivere mix is als een gezonde maaltijd met energierijk voedsel voor je huid. Het Rebalance Serum (€46,50) bevat natuurzuivere ingrediënten als selderij, wilde blauwe bes en inuline uit de wortel van de cichoreiplant. Deze laatste kun je zien als een natuurlijk antibiotica voor je huid, dat ervoor zorgt dat goede bacteriën direct worden aangevuld. Vitamine B3 zorgt ervoor dat de opperhuid beter vocht kan vasthouden, waardoor je huid zacht en soepel blijft ook als door de zon je huid wat droger aanvoelt. Niacinamide en squalane maken oneffenheden zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes minder zichtbaar en versterken de natuurlijke glow en elasticiteit van je huid. Deze synergie aan ingrediënten zorgt voor een significante verbetering van de huid nadat ze is blootgesteld aan zon en warmte.”
In de ochtend breng je twee pompjes van het serum aan op je gezicht en hals. Het kruidig geurende serum, trekt meteen in en je huid voelt zacht, glad en soepel aan (overigens zonder glow). Daarna breng je je dagverzorging en eventueel SPF aan. Door dit fijne serum (heel makkelijk toe te voegen aan je andere verzorgingsproducten) en het mooie verhaal achter Colour&Spice ben ik benieuwd wat de Uplifting moisturizer en olie voor je huid doen, jij ook? 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *