FANLLORY

Je begrijpt vast wel, toen ik afgelopen weekend dit Apple Stem (licht groen en ruikt naar appeltjes) Fanllory Peel off shaker masker ontving én die te gave gepersonaliseerde badjas, ik heel nieuwsgierig was om het te proberen. Lees je even mee? 

Fanllory
Fanllory richt zich (vooralsnog) op innovatieve en hoogwaardige gezichtsmaskers. Het bedrijf is sinds 2017 in Den Haag gevestigd en legt de focus op klinisch bewezen huidverzorging. De producten worden uitgebreid getest en gemaakt in hun eigen lab en fabriek in Frankrijk, samen met een onderzoeksteam van experts dat bestaat uit biologen en meer dan twintig jaar ervaring in de beauty industrie. Er wordt gebruik gemaakt van toonaangevende Europese en Marokkaanse ingrediënten en geavanceerde Franse laboratoriumformuleringen, zodat er altijd voldaan wordt aan alle EU-productievoorschriften. Alle producten van Fanllory zijn cruelty free en de shakers zijn recyclebaar.Maskers
Elk shaker mask bestaat uit een poederzakje en een shaker. Vul de shaker met 100 ml water van 20 graden, voeg de inhoud van het zakje toe en shaken maar! Na het shaken breng je het vloeibare masker aan op je gezicht, waarna deze stolt en makkelijk van het gezicht verwijderd kan worden.
Het Apple Stem Shaker Mask is gebaseerd op de Zwitserse appelstam en zorgt voor een anti-age effect en een egale tint. De shaker bestaat voor 95,2% uit natuurlijke producten en is professioneel getest en goedgekeurd door ISO. De hoofdingrediënten zijn PhytoCellTec malus Domestica en Biowhite. De PhytocellTec malus Domestica is gebaseerd op de stamcellen van zeldzame Zwitserse appels. Het beschermt de levensduur van huidstamcellen, vertraagt veroudering van essentiële cellen en bestrijdt chronologische veroudering. Biowhite is een krachtige remmer van tyrosinaseactiviteit, gemaakt van variabele plantenextracten, en zorgt voor een egale tint.
Daarnaast hebben ze het Argan & Ghassoul masker op basis van Marokkaanse argan en ghassoul. Dit shaker mask zorgt voor een detox van de huid en heeft een voedend effect.
De Fanllory Shaker Masks zijn via de site in een pakket voor €52,50 per 4 zakjes en een shaker te bestellen of kosten €12,50 per zakje.Mijn ervaring
Toen ik het masker ontving, wilde ik het meteen proberen en een foto maken om aan jullie te laten zien. Ik deed 100ml warm water in de shaker een zakje met poeder -wat heerlijk naar appeltjes rook- erbij en ik schudde mijn ‘kipfiletjes’ los 🙂 Al snel kon ik niet meer shaken, het voelde contact aan en maakte de deksel los. Een groen goedje met klonten keek me aan. Ik smeerde het op mijn gezicht, maar het bleef niet echt plakken. Dus ik had iets niet goed gedaan. Water erbij werkte niet. Toen heb ik maar een filmpje op youtube opgezocht en daar zag het masker er licht groen en smeerbaar uit. Dan nog maar een keer.

Gelukkig heeft onze douche een warmteregelaar met o.a. 20 graden. Het poeder erbij en ja hoor, ik kon het nu makkelijk op mijn gezicht smeren. Dus de temperatuur is erg belangrijk! Er zat overigens zo veel masker in de beker dat ik mijn hubby ook maar heb volgesmeerd. En ik kon daarna eventueel nog wel twee gezichten ruim bedekken, dus de volgende keer gebruik ik maar de helft. Na 10 minuutjes kan je het masker er als een plastic laag vanaf trekken (peel off). Helaas ging het niet overal soepel en kregen we beiden het masker er niet makkelijk af. Uiteindelijk lukte het met water en een washandje. Het gebruik, vind ik persoonlijk dus wat minder, maar het resultaat was echt top: een mooie, gezond glanzende, zachte, egale GLOW huid, die heerlijk aanvoelt. Hopelijk is Fanllory met een dag-en nachtverzorging bezig 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *