PARTY ON!

Afgelopen week waren Mariska en ik namens Marvelousz.com te gast bij het door Care Cosmetics georganiseerde Pupa Milano Party On! event in het prachtige Amsterdamse Conservatorium Hotel. Tijdens dit event werden er diverse nieuwe Pupa producten geïntroduceerd én gedemonstreerd door de geweldig leuke, uit Italië ingevlogen, make-up artist (zeg maar gerust magician) Federico Lucci. Hij creëerde met de nieuwe producten verschillende looks zoals de office look, de after office borrel look en last but not least een waanzinnige party look. Het allerleukste is dat de producten al vanaf begin november in de winkel liggen en dat wij deze looks dan allemaal thuis kunnen nabootsen. Voor de aanwezigen van het event viel Kerst dit jaar al vroeg; wij kregen een heerlijke goodybag met daarin alle nieuwe producten mee naar huis. Uiteraard testte ik ze en zet ik ze hieronder voor jullie op een rijtje.

Concealers
Een concealer is de basis van de make-up en is bedoeld om de huid er egaler en mooier uit te laten zien. Pupa Milano springt hierop in met maar liefst vier soorten concealers (allemaal in meerdere kleuren verkrijgbaar), namelijk de Extreme Cover Concealer, de Cover Stick Concealer, de Cover Cream Concealer en de Active Light. Mijn twee favorieten na een week testen zijn de Cover Cream Concealer, speciaal bedoeld voor donkere kringen onder de ogen, en de Active Light die corrigeert en die de huid een frisse en stralende uitstraling geeft. Deze concealers geven een lichte tot medium dekking, de twee andere concealers geven een medium tot hoge dekking. De concealers kosten tussen de €17,95 en €20,75.

The Eyeliner Crew
De Pupa eyeliner crew bestaat uit een viertal eyeliners: de Roll Liner, de Wing Liner (voor een precieze lijn met een perfecte wing), de Skinny Liner (voor een ultra dunne lijn) en de Jumbo Liner (voor een smalle of juist brede lijn). De laatste drie spreken -denk ik- voor zich maar de eerste is een innovatieve roller applicator (echt nooit eerder zoiets gezien) voor een super gedefinieerde, foutloze lijn en is bovendien heel eenvoudig in het gebruik (dus handig voor eyeliner klunzen als ik). De eyeliners kosten tussen de €16,95 en €17,95.
Tip van Federico Lucci: nooit je eyeliner over je oogschaduw aanbrengen want daarmee verander je de samenstelling van de eyeliner en dat is niet de bedoeling.

Light Up The Night
Light Up The Night is dé Pupa Milano Christmas 2017 collectie (zet ‘m op je verlanglijstje ladies!), geïnspireerd door de jaren 70 met heel veel glitz, glam en fijne kleuren met leuke namen. De collectie bestaat uit de prachtige Made To Last eyeshadow (een long lasting stick in de kleuren Sparkling Bronze en Party Violet), de Luminous Base & Glitter oogschaduw (bestaand uit een deel romig en een deel losse glitters in Sparkling Bronze, Purple Up The Night & Golden Light), de volume enhancing lipstick (in Party Violet en Burgundy Show) én de Light Up Night Glitter nailpolish (in de kleuren Purple Up The Night en Golden Light). Met deze producten worden de feestdagen pas écht een feestje en heeft niemand meer een reden om er niet prachtig uit te zien tijdens die gezellige decembermaand. De prijzen variëren van €8,50 voor de nagellak tot €23,50 voor de Luminous Base & Glitter.

Vamp! Mascara Top Coat Gold
Om de feestlook helemaal af te maken, lanceert Pupa Milano een gouden (ja echt!) mascara die voor een subtiel effect op de puntjes van de wimpers aangebracht kan worden na de gebruikelijke mascara maar ook op de gehele lengte van de wimpers voor een stralende oogopslag. De geltextuur van deze mascara is licht, semitransparant en droogt snel op voor een maximaal comfort en een longlasting effect. De prijs van deze feestelijke mascara bedraagt €17,50.
Bij aankoop van de Vamp! Mascara Top Coat Gold ontvang je een voucher met een unieke code waarmee je kans maakt op een gouden sieraad t.w.v. €1000,-.

Wanneer en waar te koop
Ik ben echt super enthousiast over deze prachtige (en hebberigmakende!) collectie van Pupa Milano. Jij ook? Alle producten zijn vanaf begin november verkrijgbaar. Klik op de link om een verkooppunt in jouw buurt te vinden.

By: Patti

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *