ANTI-AGEING UPDATE

Ouder worden hoort bij het leven, maar dat wil je wel zo gezond en het liefst zo glad mogelijk 😉 Naast gezond eten, bewegen, bescherming tegen de zon met een SPF, is goede gezichtsverzorging ook heel belangrijk. Onlangs heb ik kennis gemaakt met deze drie pareltjes, die ik zeker aan je wil voorstellen: 

BEE_VENOM-DAY_CREAM-SPF30-50ML-PRINT

De bee venom lijn van Rodial dankt haar naam aan de peptide melittine die geïnspireerd is op bijengif! De bee venom day cream (€ 135) is een huidverjongende moisturiser die de elasticiteit van je huid laat toenemen, hydrateert en een mooie, egale teint geeft. De crème zorgt voor versteviging van je huid en vermindert fijne rimpeltjes door de actieve werking van bijengif (mellitinepeptide). Je mag deze crème dus niet gebruiken als je allergisch bent voor bijensteken. De moisturiser heeft een zachte, aangename geur, smeert makkelijk uit en beschermt met een SPF 30.

cinq_mondes_creme_infinite_1__1

De Cinq Mondes Infinity Cream (€ 143) is geïnspireerd op de Japanse Zen traditie en bevat geen parabenen, siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Zazen is de dagelijkse beoefening van zen. Dat doe je voor innerlijke harmonie, rust en vrede. Cinq Mondes heeft Zazen op celniveau toegepast om de schadelijke invloed van celstress op huidveroudering tegen te gaan. Minder celstress zorgt voor versteviging van de contouren van je gezicht en voor een huid die comfortabeler aanvoelt. De crème bevat o.a. een kostbare werkstof uit de traditionele Japanse geneeskunst: camelia-olie van het eiland Jeju. De Infinity Cream gebruik je dag- en nacht, vandaar dat de luchtige crème ook geen SPF bevat, smeert makkelijk uit en ruikt heel lekker door een combinatie van witte bloemen, groene thee, Ylang Ylang en bamboe.

De Crème Divine van L’Occitane (€ 82) bevat de biologische Immortelle uit Corsica, een bloem die nooit verwelkt. De romige, luchtige dagcrème die makkelijk uitsmeert ruikt lekker bloemig en evt o.a. waterdrieblad, Corsicaanse mirte, Corsicaanse honing, madeliefje, hyaluronzuur, sleutelbloem, Camelina olie en vitamine C. De crème beschermt met een SPF 20 en zorgt ervoor dat de cellen van je huid sneller regeneren, rimpels verminderen, je huid verstevigt, de elasticiteit herstelt en pigmentvlekjes verminderen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *