TOMS’ NEWS

Comment

Fashion

Na 10 jaar Giving heeft TOMS al 50 miljoen paar schoenen gegeven aan kinderen in nood, het gezichtsvermogen hersteld van mensen in nood hersteld, schoon water gegeven en bijgedragen aan een veilige geboorte voor moeder en kind. Hun nieuwe campagne ondersteunt de zeeschildpad. Voor elk paar schoenen uit de TOMS x Oceana Sea FPO Turtle-collectie zal TOMS €5 aan Oceana doneren om zeedieren zoals zeeschildpadden te helpen beschermen.

Wis je dat?
– Schildpadden al miljoenen jaren helpen de oceaan gezond te houden en economieën in kuststreken te versterken?
– Zeeschildpadden graag kwallen eten en spelen daarmee een cruciale rol in het handhaven van een uitgebalanceerde voedselketen in de oceaan.
– Alle soorten zeeschildpadden die in 
de vs voorkomen, bedreigd worden. Zeeschildpadden moeten op de plekken waar ze eten, rusten en paren de gevaren omzeilen van haringnetten, lijnen vol vishaken en sleepnetten, die alles wat op hun pad komt opvissen.
– Zeeschildpadden in hun soort al meer dan 100 miljoen jaar op aarde zijn en ze kunnen 80 jaar of ouder worden.
– Zeeschildpadden een belangrijke rol in de ecosystemen van de oceaan spelen. Ze houden zeegrasbedden en koraalriffen gezond, 
wat een voornaam leefgebied voor ander zeeleven creëert. Zo helpen ze de voedselketen in de zee in balans te houden en de kringloop van voedingsstoffen tussen water en land te bevorderen.

The Souk collectie
The Souk collectie is geïnspireerd op Marokkaanse stoffen en duurzame canvas. Zoals altijd geeft TOMS voor elk paar schoenen dat je koopt, één paar nieuwe schoenen aan een kind in nood, One for One. Dus nog een goede reden om Toms te kopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *