|

LIQUID GOLD + WIN

Je hebt wel eens van die producten die je echt IEDEREEN aan zou willen raden. De Liquid Gold, van Alpha-H is er zo één. Heel makkelijk en snel in gebruik en je ziet het verschil al na 1 keer. Deze 4-in-1 multi-tasker is al 15 jaar (en ik kom er net pas achter 😉  ) de wereldwijde Alpha-H bestseller en het ultieme Lazy Girl’s Night product want het is een tonic, serum, moisturizer én exfoliant ineen. Het resultaat is als een ‘overnight facial’!

Glycolzuur
Liquid Gold, oftewel vloeibaar goud, is het synoniem voor glycolzuur: het meest breed inzetbare en tegelijkertijd meest effectieve (fruit)zuur dat binnen de cosmetische dermatologie bekend is. Fruitzuren worden ook wel alfa hydroxy (AHA) zuren genoemd; verklaart ook meteen de naam Alpha-H. Glycolzuur wordt gewonnen uit rietsuiker, het heeft van alle (fruit)zuren de kleinste molecuulstructuur en is daardoor in staat tot in de diepere huidlagen door te dringen en is dus werkzaam waar het écht nodig is.

ALPHA-H onderscheidt zich door een uitzonderlijk hoge doses glycolzuur (5-15%) te combineren met een lage pH waarde van de producten (tussen 2.5-3.8). Want glycolzuur is pas echt effectief vanaf 5% én als de pH waarde laag genoeg is. De lage pH van het product trekt de huideigen pH tijdelijk mee naar beneden, waardoor de dieper gelegen huidcellen letterlijk wakker worden geschud en zodanig worden geprikkeld dat zij aan het werk moeten. Hoe lager de pH, hoe dieper het product in de huid doordringt en hoe meer effect. Daarom kan het ook een tintelend gevoel geven. Liquid Gold helpt tegen pigmentatie, acne, grove poriën, een vale teint, fijne lijntjes, verslapping en een droge, maar ook vette, onzuivere en zelfs gevoelige huid. Het geheim: 5% glycolzuur en de lage pH waarde (2.5 %).

ACTIEVE INGREDIENTEN
5% Glycolzuur: geeft de huidcelvernieuwing een boost, verwijdert dode huidcellen, verbetert de hydratatie en verheldert en egaliseert de teint.
Zoethout Extract: verheldert de teint, donkere vlekjes en pigmentatie. Helpt talgproductie te reguleren en de poriën verfijnen.
Zijde proteinen: eiwitten (identiek aan eiwitten van de huid) die tot 330x hun eigen gewicht aan vocht kunnen binden, dus sterk hydraterend. Helpt daarnaast de teint te egaliseren en verbeteren.

Waarom zit er alcohol in Liquid Gold? Volgens Alpha-H Nederland is alcohol een MUST in producten met glycolzuur. Glycolzuur producten zonder alcohol doen simpelweg niets voor je huid, hoe hoog het % glycolzuur ook is. Glycolzuur kan simpelweg niet door de huid dringen als er geen alcohol in het product zit. Glycolzuur is een wateroplosbare werkstof en wateroplosbare stoffen kunnen niet uit zichzelf door vet (talg) heendringen. De alcohol in Liquid Gold verwijdert het laagje talg van je gezicht, ontvet je huid, zodat glycolzuur überhaupt de huid kan bereiken. Zonder alcohol blijft glycolzuur ‘drijven’ op je talg. Dit is bijv. ook de reden dat de huid bij professionele peelings in salons en klinieken altijd eerst ‘ontvet’ wordt met alcohol. De (zeer licht) uitdrogende werking van alcohol valt bovendien in het niet bij de hydraterende werking die glycolzuur in de huid heeft. 

GEBRUIK
Om de avond (ik gebruik het 2 à 3 keer per week) breng je met een wattenschijfje Liquid Gold (dunne, doorzichtige vloeistof) aan op je gezicht en daarna niets meer, easy does it! Het ruikt lekker naar zoethout en je huid gaat meteen glanzen. Het kan in het begin wat tintelen, maar dat hoort erbij en ik vind dat je dan merkt dat het product echt wat voor je huid doet. De volgende ochtend glanst je huid nog steeds en ziet er egaler en frisser uit. Gebruik in de ochtend altijd een dagverzorging met SPF na het gebruik van Liquid Gold, want als je regelmatig exfolieert wordt je huid extra gevoelig voor de zon.

Dit is echt zo’n product waar je niet meer zonder wilt en het is ook nog eens betaalbaar, voor € 39,95 bestel je het via Apha-H. En zoals je hier hebt kunnen lezen zijn de SPF’s van Alpha-H ook heel fijn.

WIN WIN WIN
Om mijn enthousiasme te delen mag ik zo’n geweldige Liquid Gold van Alpha-H weggeven. Hoe je kans maakt? Heel simpel, laat hieronder of op Facebook weten waarom jij kans wilt maken.

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten

14 reacties

 1. Nou je hebt me zo enthousiast gemaakt dat ik sta te popelen om het ook te proberen.
  Het is een voor mij totaal onbekend product en merk jammer genoeg .Ik hoop dat daar snel verandering in komt,ik
  begin nu al te stralen .

 2. Al een tijdje ben ik aan twijfelen of Alpha H goed zal doen voor mijn onrustige huid. Met veel vlekjes, bultjes en onregelmatigheden hoop ik dat Liquid Gold hier een einde aan kan maken.
  Je hebt me enthousiast gemaakt en ik hoop natuurlijk te winnen! 🙂

 3. Dead cells, GONE
  Roughness, GONE
  Weird white bumpy bumps that wreck my jaw line, GONE
  Dullness, GONE
  Radiance, GO- Wait, NO
  Lots of Radiance!!!!
  Dit is wat ik zoek voor mijn huid!!! 😉
  Liquid Gold I hope you will Kick Up My Skin 🙂

 4. Omdat mijn huid echt een drama is de laatste jaren.. Droog, acne, acnelittekens en al wat kleine rimpeltjes.. Ik heb inmiddels al onwijs veel uitgeprobeerd maar nog steeds niet iets gevonden waar ik enthousiast over ben. Ik heb over de liquid gold al zoveel goeie verhalen gelezen dat ik razend benieuwd ben wat dit voor mijn huid zou doen..

 5. Ik zou dit supergraagg winnen, aangezien ik las sinds kort echt goede verzorgingsproducten gebruik. Aangezien ik al heel lang moeite heb met goed voor mezelf zorgen. €39,95 is helaas voor mij niet betaalbaar.. Het lijkt me een geweldig product aangezien ik een hele gevoelige huid heb.

 6. Ik zou m supergraag willen winnen omdat ik 18 mei jarig ben (24 jaar) en die rimpels er zeker aan zullen komen! Liever voorkomen dan genezen hihi!

 7. Toen ik zag staan “je ziet het verschil al na 1 keer”, hoefde ik eigenlijk al niet verder te lezen. Enige ijdelheid is mij niet vreemd. Frustraties over mijn huid ook niet, helaas. Op dit moment gaat het redelijk (dure producten via schoonheidsspecialiste), maar ik ben toch nog altijd op zoek naar de ideale producten. Los daarvan vind ik het altijd een leuk avontuur om iets nieuws te proberen. Gewoon spannend om te kijken wat het doet. Deze test ga ik in elk geval graag aan. Jouw review is veelbelovend.

 8. Als ik dit zo lees lijkt me een heerlijk product. Wie wil er nu geen stralende huid?!
  Een Overnight Facial klinkt perfect.
  Want mijn droge huid met pigmentvlekken… kan wel een oppepper gebruiken.
  Ik wil die Sleeping Beauty graag zijn.Sta ik voortaan fris en fruitig uit mijn bed.

  Ik ben ontzettend benieuwd naar deze #MustHave #LiquidGold

 9. Wauw klinkt als een wonderproduct ik ken dit product ook nog niet en zou het graag willen testen als ik jou review lees moet dit gewoon HET product zijn en alles in een flacon ideaal. Dit wondertje zou ik graag op mijn kast hebben staan en mijn huid kan wel iets extra’s gebruiken.

 10. Ik heb de laatste tijd meer last van een onrustige huid. Erg benieuwd naar dit product!
  Wil het graag uitproberen!!!

 11. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit “Liquid Gold” willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *