CLINIQUE FIT

Neeeee, niet schrikken. Degenen die mij kennen, weten dat ik (door omstandigheden) geen fitgirl -ik maak wel mijn stappen, plank en fiets- ben ? Maar voor al jullie fitgirls out there en voor alle mede Clinique-lovers, heb ik deze nieuwe langhoudende CliniqueFit beauties graag getest.

CliniqueFit is voor iedereen die van een actieve levensstijl (bootcamp, hardlopen, yoga) houdt, maar ook heel fijn met deze warme dagen. Een op sport geïnspireerde, goed presterende skincare en make-up die lang houdt. Voor die mooie na-de-workout-gloed (zonder de workout!), een mascara die niet uitloopt en die fijne Lip & Cheek Flush.

De heerlijke Post-Workout Matifying Moisturizer (€31) is een lotion met dubbele werking die je huid hydrateert en tegelijkertijd je talgproduktie in de gaten houdt. De lichtgewicht, olievrije formule wordt snel opgenomen en maakt je huid zacht en geeft een gezonde glans.

De fijne Workout Face + Body Hydrating Spray (€16) op waterbasis verfrist en hydrateert je huid meteen en doet het ook erg goed op een terrasje en strand. Ik neem deze spray ook zeker mee in het vliegtuig ☺ De niet plakkerige, olievrije formule wordt snel opgenomen en maakt de huid zacht en comfortabel met een mooie gloed.

De Lip + Cheek Flush (in 1 kleur, €23) is een olievrije, transparante gel die je lippen en wangen een gezond cherry blosje geeft en goed blijft zitten. Gewoon een beetje met je vingers op je lippen en wangen aanbrengen. Het enige dat ik minder vind, is dat het topje van je vinger waarmee je het aanbrengt ook een cherry kleur blijft houden en er moeilijk afgaat.Deze Workout 24-Hour Mascara (€25) separeert, verlengt en krult je wimpers en blijft 24 uur vlekkeloos zitten. De beweeglijke borstel heeft 4 kanten en een puntje om alle wimpers te coaten -van aanzet tot puntje- en ze stuk voor stuk volume te geven. De mascara is transpiratie- en vochtbestendig, maar is met warm water gemakkelijk te verwijderen.

De Post-Workout Neutralizing Face Powder (€33) is een geel kleurcorrigerend los poeder dat roodheid neutraliseert en glim vermindert (even aan de onderkant draaien en de poeder komt op het sponsje). Ideaal om dat rode hoofd na het sporten te kalmeren en heerlijk na een dagje strand of een drukke werkdag als je meteen door moet. Met een heel fijn spiegeltje, dus hup in je make-up tasje.

De CliniqueFit Workout Make-up SPF 40 (in 4 tinten, €33) is een lichtgewicht foundation die lang blijft zitten en zonbescherming geeft, gemaakt van een mix van chemische en fysische filters. Helaas was de kleur (03 light medium) die ik kreeg toegestuurd te licht en is deze foundation ‘te droog’ voor mijn huid. Heb je een iets vettere huid, dan zeker proberen! Het maakt je teint egaal-mat, is transpiratie- en vochtbestendig en verbergt zichtbare poriën zonder puistjes te veroorzaken. Even schudden en met je vingers aanbrengen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *