|

RENS KROES 2E POWERFOOD BOEK + WIN

Rens Kroes’ tweede boek Powerfood – Van Friesland naar New York is zo’n lekker boek, 75 pure recepten voor een happy & healthy lifestyle. De leuke en mooie Rens Kroes heb ik vorig jaar voor de lancering van haar eerste bestseller ‘Powerfood – Pure recepten van Rens Kroes voor een happy & healthy lifestyle’ geinterviewd. Wat me het meest is bijgebleven, is dat Rens zingt en zichzelf op de piano begeleidt, haar eigen bodyolie maakt, ze ook wel eens ongezond eet, maar gezonde voeding een prioriteit is. Ze weinig slaapt, omdat ze het leven veel te leuk vindt. En Rens een groot, creatief verbeeldingsvermogen heeft, van gek doen houdt (klimt nog wel eens in een boom :).

FotoAnneTimmer_DSC7777_RGB

Rens’ opa was de eerste biologische boer van Friesland, haar oma was een kruidenvrouw en haar moeder is ook voedingsdeskundige; dus biologisch en gezond eten is haar met de paplepel ingegoten. Op haar 19e is Rens in New York gaan studeren. Terug in Nederland is ze in Amsterdam gaan wonen en studeren voor voedingsdeskundige en hormoontrainer. Als voedingscoach adviseert Rens in het aanpassen van voedingspatronen en lifestyle. Haar missie is om Holland gezond en dus gelukkig te maken met haar ‘Holy Triangle’: gezonde voeding, ontspanning en beweging. Ze gelooft dat ze mensen gelukkiger kan maken door ze te helpen om een balans te vinden in deze ‘Holy Triangle’. Géén crashdieet, wél een blijvend gezond en mooi lichaam! En door gezonde voeding krijg je meer energie en kan je (eventueel) afvallen.

9789000345045-3d

Een tweede boek kon na het eerste succes gelukkig niet uitblijven. Rens heeft zich laten inspireren door alles wat ze in Friesland en New York heeft gezien, geproefd en geleerd. Ze gebruikt verse, pure ingrediënten en maakt smaakvolle gerechten met mooie specerijencombinaties. Rens biedt heerlijke en originele, maakbare recepten in dit boek; voor ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, toppings and drinks. Wat dacht je van een Happiness Smoothie, Vietnamese Summer Rolls, Lasagne, Champs Tapas, Rainbow Ice Pops, Chococake, Bietenhumus en Kale me Crazy! Door de mooie foto’s en makkelijke recepten heb je meteen zin om alles uit te proberen. En ik heb voor het eerst kennis gemaakt met de GOYA, een combinatie van een komkommer en onrijpe meloen. 

FotoAnneTimmer_DSC7145_RGB

Rens Kroes: “In Friesland liggen mijn roots en New York heeft me gevormd. Niet alleen als persoon, maar ook in wat ik op tafel zet. En die inspiratie deel ik graag met jullie”.

WIN WIN WIN
Wij geven 1 exemplaar van het lekkere Powerfood – Van Friesland naar New York weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is:
– Like onze Facebook pagina hier
– Geef hier of op FB aan wat jouw favoriete recept van Rens is.

Rens Kroes Powerfood – Van Friesland naar New York bestel je via unieboekspectrum.nl.
Fotografie: Anne Timmer

Vergelijkbare berichten

11 reacties

 1. Oh wat een fijne winactie! Ik heb het eerste boek en mijn favoriete recept is ongetwijfeld de ontbijtcake!! Die blijf ik maken en ben ik een hele week zoet mee 🙂

 2. Ik doe graag mee aan deze winactie. Maar een favoriet recept kan ik niet benoemen. Ik heb weleens wat recepten van haar gemaakt (tot grote tevredenheid). Recepten die ik op internet zag staan; haar eerste boek moet ik nog aanschaffen. En het tweede hoop ik te winnen dus.

 3. De granola for sure!! Zo ontzettend lekker en handig on the go! Haasten in de ochtend is geen probleem met een batch healthy granola 🙂

 4. Ik maak ontzettend graag Rens Kroes’s recept voor een Bananen brood. Uit haar eerste boek, dat ik geleend heb van een vriendin. Echt heel lekker met boekweitmeel en appelmoes erin. Mijn moeder vind het ook een groot succes en het is gelukkig makkelijk te maken. Dat doe ik dan ook vaak in het weekend, relaxen met z’n twee. Een snee bananenbrood bij de thee…. (Rijmt ook nog, hihi) Daar word je zeker gelukkig van 😀

 5. Natuurlijk de beroemde chocoballen. Genieten van chocola zonder schuldgevoel, daar wordt ik helemaal happy van!

  Het lijkt me awesome om haar nieuwe boek te mogen winnen. Lekker inspiratie op doen en nieuwe gezonde recepten uitproberen. Heerlijk!

  Liefs,

  Anouk

 6. Wat een leuke winactie! Daar kan ik geen nee tegen zeggen als gezonde foodie freak!
  Dit boek staat op mijn verlanglijstje, dus je zou me er heel erg blij mee kunnen maken!

  Ik hou ontzettend veel van koken en van lekker gezond eten! Zelf ben ik verknocht aan healthy receptjes en probeer ik elke dag iets te maken. Heb het eerste boek van Rens al heel veel gebruikt en ik ben helemaal fan!!

  Uit haar vorige boek was ik helemaal fan van de groentelasagne!!!

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *