SENSAI SILKY BRONZE

Wat is het toch lekker om van het zonnetje te genieten. Helaas geeft de zon meer dan alleen vitamine D en een goed humeur. Het kan helaas ook schade aan je huid brengen. Gelukkig heeft Sensai de Silky Bronze producten. Deze zon-producten bevatten niet alleen de nieuwste zonnefilters, maar beschermen ook tegen huidschade op lange termijn. Dit gebeurt door een complex aan werkzame stoffen, de Advanced Cellular Protector. Het maakt een complete (af)bedekking van de huid en een gelijkmatige reflectie van de UV-stralen mogelijk en beschermt bovendien de DNA van de huidcellen. Het geeft de huid direct bescherming in de zon en voorkomt tegelijkertijd schade die op lange termijn door UV-straling kan ontstaan.

De Cellular Protective Cream for face spf 15, 30, 50, Cellular Protective Cream for body spf 30 en de Cellular Protective Spray for body spf 15 hebben lichte, waterbestendige texturen. Ze geven een complete, hoge tot gemiddelde bescherming en een transparante finish, zonder witte strepen, zelfs bij een hoge beschermingsfactor.

Sensai-Sensai_Silky_Bronze-Cellular_Protective_Stick

Cellular Protective Stick spf 30, beschermt de plekjes die bijzonder gevoelig zijn voor de zon. Voor gezicht en lichaam.

Sensai-Sensai_Silky_Bronze-Sun_Protective_Compact_SPF30

Sun Protective Compact spf 30, in de stad en op het strand. Deze make-up poeder geeft je gezicht een natuurlijk bruine tint en bescherming tegen de zon. Kan – afhankelijk van de gewenste dekkracht – droog of vochtig worden aangebracht en is verkrijgbaar in 4 kleuren.

Sensai-Sensai_Silky_Bronze-Soothing_After_Sun_Repair_Mask

Soothing After Sun Repair Mask, dit gelmasker kalmeert en verkoelt de huid als een aangenaam coolpack en verzorgt met een overvloed aan vocht.

Sensai-Sensai_Silky_Bronze-Soothing_After_Sun_Repair_Emulsion

Soothing After Sun Repair Emulsion, een lichte, verfrissende, kalmerende lichaamslotion, verzorgt de huid na de laatste zonnestralen en bereidt haar voor op de volgende zomerdag. Voor dit kalmerende effect zorgt het uit zoethoutwortel gewonnen Kanzo-extract. Het werkt ontstekingsremmend, voorkomt irritaties en gaat lichte zwellingen tegen.

Sensai-Sensai_Silky_Bronze-Self_Tanning_For_Face

Self Tanning for Face and Body, het blijft natuurlijk Nederland ;), dus dan zorgen de zelfbruiners voor gezicht en lichaam voor een bronsbruine huidtint. Ook handig om onze witte benen, tijdens de eerste mooie dagen van een kleurtje te voorzien. De lichte, soepele geltexturen zijn gemakkelijk aan te brengen, worden door de huid goed opgenomen en drogen zelfs bij permanent gebruik de huid niet uit. Met een lekkere, zomerse geur.

Sensai Silky Bronze is vanaf € 51,- o.a. via Douglas verkrijgbaar.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *