SUMMER IN L.A.

Onze Italiaanse vrienden van Pupa Milano stellen ons echt nooit teleur. Ook voor deze zomer lanceerden ze weer een waanzinnige (limited edition) collectie die geïnspireerd werd door de zomer in het Californische Los Angeles; met kleurrijke cocktails, zwembadfeestjes en lekkere muziek. De naam van de collectie? Summer in L.A. natuurlijk. Een serie van vijf producten waarvan ik er vier probeerde. Lezen jullie weer mee?

Holo Eyeshadow
Allereerst de oogschaduw; een geperste poeder die er als een crème uitziet en die een holografisch effect geeft. De kleuren lijken te bewegen (echt!) en de ogen worden daardoor prachtig verlicht. Long lasting, waterproof en voor € 19,90 per stuk in twee kleuren verkrijgbaar: Long Island en Sex on the Beach.

Multiplay Triple Purpose Eye Pencil
Een drievoudig potlood (kajal-, eyeliner- en eyeshadow-effect) met een romige en gemakkelijk te mengen textuur die lang blijft zitten. Verkrijgbaar in de kleuren Cuba Libre en Mai Tai voor €14,95 per stuk.

Lasting Color Gel
Een nagellak met een ‘glaseffect’. Ik, nagellak addict, had jullie graag verteld wat dat betekent en hoe dat eruit ziet maar helaas heb ik deze nagellak nog niet kunnen proberen. Verkrijgbaar in de kleuren Strawberry Caipiroska en Sweet Spritz voor €7,75 per stuk. En natuurlijk ga ik ze allebei kopen 🙂

Matt Shaping Lipstick
De lipsticks van Pupa Milano zijn echt heerlijk. Ze voelen zijdezacht aan, ruiken lekker, hechten perfect en zijn niet plakkerig. Verkrijgbaar in de kleuren Strawberry Caipirinha (deze knált echt van je lippen) en Spritz voor €16,75 per stuk.

Blush Me
Wat ik zo leuk van Pupa vind, is dat ze zo innovatief zijn. De Holo Eyeshadow is daar een goed voorbeeld van maar ook deze Cushion Blush. Een crème die na het aanbrengen in een poeder verandert en die voor een mooie zomerse tint zorgt. Verkrijgbaar in de kleuren Strawberry Caipiroska en Cocktail Champagne voor €25,65 per stuk.Wat vind ik van Summer in L.A.?
Uiteraard valt Utrecht, ook al heb ik een zwembad in mijn achtertuin, niet te vergelijken met Los Angeles. De vibe is anders, het licht is anders, bijna alles is anders. Maar zomer is zomer en ik vind de kleurtjes uit de Pupa Milano Summer in L.A. collectie zó fijn (vooral als je al een beetje een zongebruinde huid hebt). Ik heb geprobeerd om de kleurtjes die ik probeerde zo goed als mogelijk voor jullie op de foto te krijgen. Van boven naar onder:
1) Blush Me (kleur Cocktail Champagne)
2) Matt Shaping Lipstick (kleur Strawberry Caipirinha)
3) Multiplay Eye-pencil (kleur Mai Tai)
4) Holo Eyeshadow (kleur Long Island).
Zelf gebruik ik meestal een nude lipgloss maar voor een feestje is het knaleffect van de lipstick heel gaaf en ik ben echt onder de indruk van het holografische effect van de eyeshadow.

Ook benieuwd naar Summer in L.A.?
Deze -limited edition- collectie van Pupa Milano is verkrijgbaar bij heel veel verkooppunten. Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt via de website.

By: Patti

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *