KISS AND MAKE UP!

Vandaag is het Kiss and Make Up Day! Laat de mensen in je omgeving weten dat ondanks de ruzies en meningsverschillen, ze heel belangrijk voor je zijn en Kiss and Make Up! En hoe kan je dat beter doen dan met kissproof lippen door de heerlijke producten van Sensai!

sensaisilkyrouge-750x469

In Japan is rood een van de oudste kleuren en staat symbool voor vertrouwen en de verschillende nuances van rood staan voor Japanners ook voor de vier jaargetijden. Ik weet zeker dat jouw favoriete kleur ook tussen de 6 SENSAI ‘Silky Design Rouge’ lipsticks ( € 36,95) zit. De draaibare sticks zijn zacht en romig, de kleur blijft lekker lang op je lippen zitten en ze drogen je lippen niet uit, waarschijnlijk door de Koishimaru silk. Mijn favorieten zijn de nude/rood tinten: 04 – Koubainoi – 05 – Beniukon en 06 – Nisemomoiro. Ook al ben ik zelf niet echt van de lipstick, meer van de lipbalm- en gloss, deze balmy lipstick is toch echt wel een blijvertje 🙂

De huid van onze lippen is zeer gevoelig, omdat ze minder beschermlaagjes heeft. Daardoor droogt je huid van en rond je lippen sneller uit, waardoor verticale en horizontale lijntjes en rimpeltjes onstaan, volumeverlies en je lipcontour vervaagd. Sensai Total Lip Treatment (€84,15) is lipbalm in een pompje, het voedt je lippen en de huid eromheen en zorgt voor een beter doorbloeding. Mandadarin Tree Extract activeert en herstelt de collageen, Apricot Pulp Extract, gaat droge en gesprongen lipen tegen, dus geen velletjes meer!, Yuzu Extract, stimuleert de microcirculatie en natuurlijk het bekende vochtherstellende Koishimaru Silk. Ik gebruik de vrijwel geurloze, witte lipbalm voor het slapen gaan, zodat het de hele nacht kan inwerken. Zodra je het gebruikt voelen je lippen heel zacht en verzorgd aan. KUSZ!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *