AVEENO’S POSITIVELY RADIANT

Heb jij dat ook? Dat je op vakantie naar de supermarkt rent om te kijken wat voor ‘andere’ verzorgingsproducten ze hebben? Ik was o.a. erg benieuwd naar het betaalbare, natuurlijke en antiaeging Aveeno, want als het goed genoeg is voor Jennifer Anniston (48!) 😉 Zij maakt al jaren reclame voor Aveeno en gebruikt het dus ook echt zelf.

Bij Walmart hebben ze een wand vol met gezichts-, body- en haarproducten, maar ik was benieuwd naar de nieuwste Positively Radiant producten met sojabonen. Soja ondersteunt namelijk het herstelproces van je huid, stimuleert de celvernieuwing en haar vermogen om vocht vast te houden. Aveeno (komt van het latijnse woord haver: Avena sativa, heeft een vochtherstellend vermogen en bevat o.a. mineralen) bestaat al meer dan 70 jaar en gebruikt alleen actieve natuurlijke ingredienten zoals haver, bramen, zeewier en lotusbloemen, gecombineerd met wetenschap.

De Daily Moisturizer ($14,99) is een lichte lekker ruikende olievrije lotion met een SPF15 in een pompje. Deze lotion met een soja-complex zorgt ervoor dat je gezicht na 4 weken er gladder, egaler en stralender uitziet en je pigmentvlekken verminderen.

Ik ben echt verliefd op de Overnight Hydrating Facial ($16,99). Dit olievrije gel-masker ruikt zooo lekker en smeert heel makkelijk uit. Je gezicht krijgt meteen een mooie, gezonde glans. En als je de volgende ochtend wakker wordt, dan heb je nog steeds die glans en een heel zachte, soepele huid. De gel bevat ook het soja-complex en hydrateert en verzorgt je huid. Vermindert net als de dagverzorging pigmentvlekken na een paar weken. Avegno adviseert het makser 2 à 3 keer per week te gebruiken, afwisselend je nachtcream, maar ik kan me voorstellen dat je de gel elke avond gaat gebruiken, want hij is zo lekker!

Aveeno kom maar heel snel met je mooie producten naar Nederland! Gelukkig zag ik dat je een aantal producten online kan bestellen via Amazon, Biovea en iHerb en in winkels in de UK.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *