NIGHT AT THE PARK

Was jij er zaterdag ook bij? Het Zuiderpark in mijn stadje trilde op zijn grondvesten met geweldige artiesten op maar liefst 2! Podia tijdens Night at the Park. En backstage op de foto met één van je jeugdidolen, mooier kan het toch niet ♥

Naast de mainstage had de organisatie dit jaar extra uitgepakt met een tribute podium en een echt reuzenrad. Ondanks dat het geen stralend zomer weer was, het bleef het gelukkig droog, hebben we weer genoten, wat een sfeer! Toen hubby en ik rond 6 uur aankwamen, was net Garland Jeffreys van het bekende Take me to the matador aan het zingen. Daarna nam Level 42 het podium over en wat een feest! Hits als Hot Water, Running in the family, Something about you en Lesson in Love werden uit volle borst meegezongen. En wat kan die Mark King rocken op zijn basgistaar!

En toen kwam voor mij het hoogtepunt van de avond: Paul Young! Eén van mijn jeugdidolen en wat is hij aardig! Met heerlijke nummers zoals Love of the common people, Some people, Love will tear us apart, Come back and stay, Wherever I lay my hat, Senza una donna en Everytime you go away. Als ik eerlijk ben, klinkt zijn stem niet meer ‘as it used to be’ en ging hij er zelfs even bij zitten 🙂 Maar dat maakte die 30.000 – en ons – die luidkeels meezongen niet echt uit.

En als afsluiter dansen op UB40 met o.a. Cherry oh Baby, Here I am, Rat in the kitchen en Red Red Wine, die we twee jaar geleden hier ook tijdens NATP hadden gezien. En ja een fijnere – met vuurwerk! – afsluiting van een geweldige, nostalgische avond kan je je toch niet wensen?!

Ben benieuwd welke Golden Oldies er volgend jaar op zaterdag 23 juni bij het 5-jarig feestje komen optreden. See you then!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *