BRAZILIAANSE FLIP FLOP TRADITIE

Ben jij je grote dag aan het plannen? Dan hebben wij hier een hele leuke tip waar je gasten (en jijzelf) heel blij van worden. 

wedding-havaianas-landscape-2

Havaianas begon in 1962 met het maken van rubberen flip flops, die inmiddels zijn uitgegroeid tot de meest geliefde flip flops in de wereld. Maar wist je dat, in Brazilië, en nu over de hele wereld, het traditie is om alle bruiloftsgasten flip flops te geven zodat ze de hele nacht kunnen dansen en feesten. En natuurlijk geven ze dan in Brazilië Havaianas.

HAVAIANAS_AW_201537810-ALTA

Het begon allemaal met het huwelijk van 2 bekende TV presentatoren in Brazilië, ongeveer 10 jaar geleden. Ze kozen Havaianas voor hun gasten en sindsdien zijn de flip flops aanwezig op de dansvloer van elke Braziliaanse bruiloft. Het leukste is dat deze traditie vanaf dit seizoen ook voor iedereen in Europa beschikbaar is.

Er zijn 2 speciale modellen gecreëerd uitsluitend voor bruiloften en exclusief verkrijgbaar via havaianas-store.com. Havaianas Wedding Top en Slim, gepersonaliseerd met 1 van de 3 exclusieve bruiloft ‘pins’ naar eigen keus, zo leuk!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *