MINGLEMUSH

Den Haag is weer een hotspot rijker! Achter New Babylon en naast Den Haag Centraal is sinds vorige week Food & Mood hall MingleMush geopend. Een ‘mengelmoes’ van vijftien wereldse foodstands en ik mocht met vriendinnetje M komen proeven en een spelletje – flipperen! – spelen 🙂 Wij waren meteen verliefd op die eerste Haagse poké bowls en het lekkerste Italiaanse ijs!

MingleMush
Per toeval stuiten de ondernemers van MingleMush op dit pand waar ook een dependance van de Universiteit van Leiden zit. Vanuit daar ontstaat het idee voor een nieuwe plek. Een plek voor (niet) Hagenezen om te ontmoeten, bij te praten, gerechten uit de hele wereld te eten, borrels te drinken, te ontspannen, een boek te lezen, (live)muziek te luisteren, te werken, te daten of even de tijd te vergeten. Kortom een heerlijke mengelmoes. Vijftien foodstands vormen samen een culinair tripje rond de wereld. Op de vide die binnen de ruimte geplaatst is, ligt een gamehall met o.a. airhockey, PacMan! en een flipperkast! Het podium in de hal brengt een programmering van o.a. live bands, spoken word, Dj’s, lezingen en singer-songwriters. En er is zelfs een Mush Tuin voor de kids.

Foodstands
Van Oosterse stoofschotels van de Tajine Fabriek, Poolse Pierogies, dé Hawaiiaanse pokébowl van ThePokéBar, Aziatische fusion streetfood Lime Leaf & Red Pepper, Don Brûlée met crème brûlée donuts tot aan Het Pizzameisje met anti-pasti, pizza’s & het heerlijkste, huisgemaakte ijs van vers fruit. De drie bars van MingleMush hebben ieder een eigen specialiteit: speciaalbieren (echt bijna 100 soorten, waarvan meer dan 20 op de tap), koffies (verfrissende ijskoffie) & cocktails. Iedere stand bepaalt zijn eigen openingstijden, maar ze zijn gegarandeerd open op zondag t/m woensdag van 11:00 – 20:00 en donderdag t/m zaterdag van 11:00 – 21:00. Oh ja, het is ‘cards only’, dus neem alleen je pinpas mee.

Design MingleMush
De compleet glazen ruimte is heel licht en ruim. Wat je wel hoort zijn de trams die boven op het dak van het pand rijden, net alsof je in een pretpartk loopt. Natuurlijke materialen zijn gecombineerd met lichtbelettering en kleurrijke elementen, wat een gezellig geheel maken. En de kleurrijke ‘art wall’ verzekert Instagramwaardige momenten 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *