|

The Avocado Show

Oh yes, Haagse ?lovers, wij hebben er nu ook één. Want de negende The Avocado Show vestiging zit op de 1e etage van Mall of the Netherlands. Wat dacht je het instagrammable interieur (mijn GANNI sweater totally blended in)? En dan heb ik het nog niet eens over dié eetbare kunstwerkjes, zoals de Sweet Stack pancakes en de paarse (lavendel) Butterfly Ginger Lemon Tea gehad. En echt hun heerlijke, krokante Avo Fries mét truffelmayonaise zijn een must.

We waren al wat vroeger in The Mall en gelukkig hebben ze ook brunch all day op hun menu. Het schilderachtige French Florentine, twee poached eitjes met spinazie bovenop een halve avocado met zalige hollandaise saus is een heerlijke aanrader en ook de Sweet Stack pancakes waren binnen no time op. We gaan zeker terug voor de Viva Las Veggies salade, de SalaMango pokébowl en de Bun Burger (avocado ipv broodjes). En als je er bent, bestel dan zeker de Butterfly Ginger Lemon Tea… je zal verbaasd staan 🙂The Avo Story
Vijf jaar geleden openden de bevriende ondernemers Ron Simpson en Julien Zaal hun eerste The Avocado Show in de Pijp, Amsterdam. In 2016 ontstond het idee om een restaurant te beginnen. Al snel kwam Ron met de suggestie om iets met avocado’s te doen, waarna Julien met de naam The Avocado Show op de proppen kwam. Binnen no time was dit restaurant, mede door het ‘instagrammable’ waardige interieur en de eetbare kunstwerkjes meteen een dikke hit. Drie andere Amsterdamse vestigingen met in de hoofdrol de avocado én Healthy Good Food (eten dat naast super mooi, ook lekker en voedzaam is) inclusief een to-go locatie volgden snel.

Naast de succesvolle restaurants, hebben ze hun eigen heerlijke, krokante Avocado Fries bedacht, een hebberigmakende merchandise collectie (die AVO sweater), een kookboek voor de fans en een documentaire uitgebracht. Deze docu werd gemaakt in samenwerking met Nature’s Pride dat het grootste deel van de eetrijpe, 100% duurzaam geproduceerde avocado’s van The Avocado Show levert. In 2018 gingen ze internationaal met een franchisevestiging in Brussel. Al snel volgden Madrid, Londen en Parijs en in april openen ze een (tweede) vestiging in Parijs en Stuttgart. Hun negende vestiging werd begin maart in de Haagse (yeah) Mall of the Netherlands (op de 1e etage en handig parkeren bij P1 voor de deur) geopend. Als je langs gaat, ‘say hi’to de vriendelijke Griekse manager Charizanis (zonder Insta).

Free Avo Fries
Omdat The Avocado Show 5 jaar bestaat en wie jarig is trakteert… krijg je in april op maandag t/m vrijdag gratis Avo Fries. Vul hier je e-mail adres in en laat de code die je krijgt aan het Avo team zien, celebrate & enjoy.  

Vergelijkbare berichten

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *