GUILT-FREE TAARTJES

Een taartje eten zonder schuldgevoel net als de amazing Ellen Hoog? Het kan nu met de zes heerlijke taarten van het Amsterdamse Bakerline. De taarten zijn raw, organic, vegan, handmade én vrij van soja, zuivel, geraffineerde suiker en gluten. Maar ze zitten wel bomvol smaak en voedingstoffen. Niet alleen voor de vega’s onder ons maar voor iedereen die mens, dier en milieu een warm hart toedraagt, een intolerantie heeft of simpelweg lekker en gezonder wil eten.

Bakerline staat voor goede thingredients. Dat houdt in dat alles wordt gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals rauwe cacao en noten, vers fruit en natuurlijke zoetstoffen. Daarnaast worden er zoveel mogelijk fair-trade en biologische producten gebruikt. Bedenk wel dat deze gezonde taartjes niet caloriearm zijn, dus delen 😉

Uit de vierkante taarten, gaan 16 stukken en elk taartje bestaat uit drie lagen. De onderste laag is de ‘crust’, de middelste en bovenste laag bepalen de smaak. Wat dacht je van ‘The Peanut Butter Lover gemaakt van pinda’s, chocolade en kersverse noten. The good chocolate, een chocolade taart met een vleugje vanille. Of The matcha berry cake die groene thee, zwarte bessen en noten tot een frisse en fruitige favorite maakt. The strawberry Manhattan is gebaseerd op de allerbeste New York cheesecake, maar dan met verse aardbeien en rauwe noten in plaats van eieren, kaas en melk. De antioxidanten smaakbom The Berry Nutricious zit vol met zwarte bessen en heerlijke noten.

Maar de lekkerste vind ik toch wel de 
The Ellen Hoog cake. De hockeyster heeft deze samen met de Amsterdamse taartenbakkers gecreëerd. Met ingrediënten als verse aardbeien, banaan, chocolade, zonder toegevoegde suikers en organische cacao. Ellen vertelde me dat ze geen spijt heeft dat ze is gestopt (ze heeft natuurlijk alles meegemaakt in haar geweldige hockeycarriere – o.a. 3! keer Olympsiche Spelen) en heeft zin in alle leuke en nieuwe dingen waar ze nu mee bezig is (gezonde voeding en sport) en natuurlijk de bruiloft! Misschien dat ze op termijn gaat trainen, maar dan wel jonge meiden.

De taarten zijn via Bakerline.nl ook online (ook een assortiment!) te bestellen en gekoeld 3 dagen houdbaar – maar ik denk niet dat je dat redt 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *