RING THE BELL

Desperados, hét bier met tequila, komt dit seizoen met een geheel nieuw concept genaamd Crazy Town. Desperados zal met het nieuwe concept verschillende festivals in Nederland aandoen. Centraal tijdens Crazy Town staat Ring The Bell. Het luiden van de bel bij de Desperados stage is het sein om compleet los te gaan.

Het concept van Crazy Town is bedacht door Desperados en houdt in dat bezoekers op een festival de mogelijkheid hebben om aan de bel te trekken bij de Desperados stage. Deze bel hangt in het midden van de area, boven het publiek. Op het moment dat de bel het publiek in zakt kan er aan de bel worden getrokken. Heeft iemand de bel geluid, dan is het tijd om helemaal los te gaan, zoals kussens, opblaasdieren, confetti en ballonnen worden het publiek in gegooid, allemaal bedoeld om het dak er af te laten gaan. Het kan zomaar het geval zijn dat Crazy Town op een ander festival weer totaal anders is.

Crazy Town is dit festivalseizoen te vinden op o.a. Down The Rabbit Hole, Pitch, Buiten Westen, Milkshake, Amsterdam Live On Stage, Penoze/Damaris, Decibel, Lowlands, Straf_Werk Festival, Mysteryland, Smeerboel en Valhalla.

20150403-193233_Paaspop2015_025-9586

It’s Time For Crazy Town!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *