|

FACIAL FOR YOU FEET + WIN

Margaret Dabbs, een erkend voetspecialist en podologe opende in 1998 haar eerste Foot Clinic in Londen. De huid van onze voeten heeft veel te verduren en heeft specifieke behoeftes op het gebied van verzorging. Ze zag een gat in de markt en ontwikkelde een speciale lijn voor onze voeten om thuis te gebruiken. De producten hebben als belangrijkste ingredient Australische, biologische EMU Olie. Deze olie staat bekend om zijn genezende eigenschappen en wordt al eeuwen als medicijn door de Aboriginals gebruikt. De olie zit onder de veren van de Emu is huidvriendelijk en heeft anti-schimmel eigenschappen. De lekkere frisse geur van de producten komt van de Australische Lemon Myrtle (citroen tea tree). Jaren later heeft Margaret Dabbs overal Foot Clinics zoals in Harrod’s, Fortnum & Mason, Liberty, Selfridges en in Dubai.

CHtihFoW8AAv6dJ

De rechterhand van Margaret Dabbs, Maria Law was enkele weken geleden bij ASPA in Den Haag en heeft mij een Foot Experience laten ervaren. Iedereen die wel eens bij een pedicure is geweest weet dat je eerst je voeten in een badje laat weken; ik neem aan om de geur en het vuil weg te spoelen ;). Zo niet bij Margaret Dabbs, hier beginnen ze met je voeten zonder het waterbad, want water maskeert alles. De foot soak komt pas veel later aan de beurt. Je voeten zijn na de behandeling zo zacht als een babyhuidje! De producten waar je naar mijn mening niet zonder kunt: 

Echt, de Margaret Dabbs Foot experience is er eentje die iedereen moet meemaken en gelukkig is het team van Aspa door het team van Margaret Dabbs hiervoor opgeleid. Tips van Maria: droog je voeten altijd goed ook tussen je tenen. En vijl de nagels van je tenen zo recht mogelijk, zodat je nagels niet kunnen ingroeien, bij voorkeur met een…ja daar is ie weer…een glasvijl.

A4 poster

Fijn om te weten dat Margaret Dabbs ook een lijn met geweldige poducten voor de handen heeft en dat er in september ook nagellak komt!

WIN WIN WIN!

Wil je deze geweldige Margaret Dabbs Foot Experience bij Aspa Den Haag zelf ervaren?
– Like de Aspa FB Page en onze Marvelousz FB Page
– Geef hieronder of op Facebook jouw tip voor je voeten aan.

25350_382275347225_5026695_n

 

 

Vergelijkbare berichten

4 reacties

 1. Mijn tip: ben je een slechte slaper, neem dan een warm voetenbad vlak voordat je naar bed gaat. (Ik heb ‘m van mijn natuurarts. Werkt echt.)

 2. Als ik toch op FB zat…. Dan had ik je al tien keer geliked! Wat zeg ik 100 keer! Niet 1.000… …..Wat een mooie actie. Margaret Dabbs is echt geweldig. Iedereen die om haar voeten geeft zou het moeten proberen. Ik had graag meegedaan, maar helaas.
  Toch een tip?
  Smeer altijd je voeten in! Als je geen voetencreme heb, gebruik dan je bodylotion.
  En vooruit ik geef er twee. Niet goed omdat het je voeten uitdroogt, maar ideaal in het warme weer als je geen blaren wilt: Spray je voeten in met dry deo. Hierdoor zullen je voeten niet schuiven in je schoenen. Ideaal!

 3. Tea tree olie helpt fantastisch tegen kalknagels en schimmeltjes.
  Scrubben met zeezout en een sisalhandschoen maken je voeten mooi glad en zacht.
  Op blote voeten lopen maakt je voeten sterk en gezond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *