MET PHYSALIS DE WINTER DOOR

Je huidconditie van binnenuit met collageen, vitamine C én hyaluronzuur verbeteren? Je weerstand op peil houden? En heb je je wel eens afgevraagd hoe een bijenvolk gezond en sterk blijft? Denk dat ik je aandacht nu wel heb, dus lees je even mee 😉 ?

Collagen Pro
In Japan en andere Aziatische landen behoort het drinken van collageendrankjes tot het dagelijks beautyritueel om veroudering tegen te gaan. Daar gelooft men al heel lang in een totaalaanpak van huidverzorging, van buiten en van binnen. Niet zo gek als je bedenkt dat de collageenaanmaak vanaf je 20ste jaarlijks met 1% afneemt. Die tekorten kun je alleen aanvullen met collageen waarvan bewezen is dat het optimaal wordt opgenomen via de darmwand en zo in de bloedbaan terecht komt. De Collagen Pro pept je huid op met (vis)collageen, vitamine C en hyaluronzuur, een effectieve anti-agingformule die dus van binnenuit werkt.

Collageen is de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en dus onmisbaar voor een mooie, compacte en gladde huid. Van de eiwitten in ons lichaam bestaat maar liefst 30% uit collageen. Het bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, pezen, haar, nagels en tanden. Ons lichaam kan zelf collageen aanmaken maar heeft daarvoor vitamine C nodig. Een tekort aan deze vitamine leidt tot kwaliteitsvermindering van het collageennetwerk en dat zie je aan je huid. Hyaluronzuur heeft een positief effect op het vochtgehalte in de huid en de elasticiteit van het bindweefsel.Met voldoende collageen en het vochtgehalte op het juiste niveau ziet je huid er gezonder en frisser uit. Met Collagen Pro vul je de bouwstoffen voor de aanmaak van goed collage en weefsel snel en optimaal aan. Mooi meegenomen is daarnaast dat de Collagen Pro formule ook werkt als antioxidant, remmend werkt op ontstekingen én een positief effect heeft op de gewrichten, botdichtheid, spierkracht en spiermassa. Een dosis van dit collageenpoeder los je makkelijk op in je latte, smoothie, sapje of zelfs in je soepje. De belofte is binnen 12 weken een steviger huid en minder diepe rimpels. Maar al na 8 weken een mooiere glow en verbetering van de egaliteit. Wie doet er mee?Thee
Met deze kou is een warm kop thee natuurlijk heerlijk. De Eucalyforce biokruideninfusie smaakt lekker naar zoethout en bevat onder andere eucalyptus en echte heemst die een verzachtende werking op de luchtwegen hebben.Vitamine D3 forte
Een winterdepressie, botontkalking, spierverslapping en ook de weerstand kunnen verbeteren door suppletie met vitamine D3. Vitamine D wordt in de huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Maar de zon schijnt de laatste tijd heel wat minder en we komen wat minder buiten. Dan is suppletie de aangewezen manier om voldoende vitamine D binnen te krijgen. Vitamine D kent drie verschillende varianten: calciferol (D1) die in kleine hoeveelhe den voorkomt in vette vis en eidooier. Ergocalciferol (D2) is de plantaardige variant. Vitamine D3 of cholecalciferol is veruit de belangrijkste vorm en kan in het menselijk lichaam worden geproduceerd onder invloed van zonlicht. Physalis Vitamine D3 forte is een hooggedoseerd voedingssupplement van 25 microgram cholecaferol dat dagelijks kan worden gebruikt om het vitamine D niveau in het lichaam op peil te houden en tekorten aan te vullen.Essentiële Oliën
Deze Immunity Support Kit bevat vier 100% natuurlijke essentiële oliën die samen je natuurlijke weerstand boosten en de lucht (via een diffuser) die je inademt zuiveren.
De Eucalyptus Globulus olie wordt al sinds eeuwen gebruikt tegen winterkwaaltjes. En in de zomer houdt het insecten op afstand. Je kan de olie ook innemen, een paar druppels op je kussen en natuurlijk in de diffuser. De Oregano olie ondersteunt de weerstand en zorgt voor meer energie. Ravintsara olie versterkt de weerstand, verzacht de luchtwegen en geeft energie. En de Rozemarijn ct. Cineol olie verzacht en kalmeert de luchtwegen en verbetert de concentratie. Volgens de oude Grieken beschermt rozemarijn tegen het kwaad en laat het vriendschappen ontstaan. Physalis heeft maar liefst 90 verschillende oliën dus er zit altijd wel wat voor je bij.

Alle Physalis plantaardige oliën worden tegen oxidatie beschermd door de toevoeging van rozemarijnextract of vitamine E. Het donkere, dikkere en herbruikbare Miron Violetglas van de flesjes beschermt de olie tegen schade door (zon)licht. De olie bewaar je op een koele plek.Weerstand uit de bijenkorf
Heb je er wel eens over nagedacht hoe een bijenvolk gezond en sterk blijft? In een bijenkorf of -kast leven wel 60.000 bijen die af en aan vliegen met nectar en stuifmeel. Wanneer een van hen ziektekiemen meeneemt, zou het volk binnen de kortste keren zijn uitgeschakeld. Maar de bijen zelf zorgen voor een gezonde leefomgeving.

Propolis is de wasachtige antibacteriële substantie die bijen zelf maken uit hars van boomknoppen (o.a. berk, populier en els). Hiermee maken ze de honingraten steriel en blijft het bijenvolk gezond. Ze gebruiken deze bijzondere substantie om de binnenkant van de korf af te dichten om indringers en ziektekiemen buiten te houden. Vanaf de oudheid wordt propolis al erkend en gebruikt vanwege de helende en ontsmettende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn met name te danken aan de aanwezige flavonoïden die behalve schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen ook een krachtige antioxidantwerking hebben.

Dus zet Physalis deze kennis in met hun Propolis forte om luchtweginfecties te bestrijden en de natuurlijke weerstand te versterken en het veroorzaakt geen resistentie bij ziektekiemen. Goed om te weten dat hun bijenproducten 100% biologisch zijn en afkomstig uit China. Ze worden lokaal door bijenhouders op duurzame wijze geoogst. Ze houden rekening met de bedreigde status van de soort en de populaties worden beschermd. Bovendien bevinden de bijen zich in gebieden die zich ver buiten stedelijk vervuilde gebieden en worden de producten streng gecontroleerd op eventuele vervuiling. Behalve propolis bevat Physalis Propolis forte koninginnegelei en vitamine C uit een natuurlijk extract van de acerolavrucht (West-Indische kers).

Physalis
De belangrijkste stof in Physalis Collagen drinks is Naticol een mengsel van collageen peptiden die duurzaam worden geproduceerd uit vishuiden die anders worden weggegooid. Naticol is zeer goed oplosbaar en wordt gemakkelijk opgenomen omdat de collageen is gesplitst in korte stukjes peptiden die de darmwand gemakkelijk kunnen passeren. De werkzaamheid van Naticol als anti-aging ingrediënt is bewezen in een aantal dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies. Physalis voedingssupplementen hebben een Clean Label, wat betekent dat ze geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, suiker, zout, gist of gluten bevatten. Ze zijn minimaal bewerkt en voorzien van een ingrediëntenlijst met volledige vermelding van elk ingrediënt. Bovendien heeft KeyPharm het internationale CO 2 Neutral Label dat alleen kan worden verkregen dankzij werkelijke klimaatinspanningen. Dit garandeert dat KeyPharm actief de lokale en globale klimaatimpact berekent, vermindert en compenseert. Alle Physakis producten zijn te koop bij Holland and Barrett en tip: deze week 2e product met 50% korting.

Vergelijkbare berichten

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *