HARVEST APPLE

Denk je met dit weer ook terug aan de gezellige, warme zomerse dagen met de lekkerste wijntjes? Barefoot Chardonnay heeft een goede zomer gehad. De Californische zon brandde niet al te fel, maar wist wel de regen weg te houden. De druiven aan de Chardonnaystruiken hebben precies genoeg zonlicht gekregen, met als gevolg een perfecte balans tussen zuur en zoet. Volle tropische aroma’s met een vleugje perzik, fuji appels en een zoete hint van karamel.

We moeten nog een paar maandjes wachten, totdat we weer van het lekkere weer kunnen genieten. En tot die tijd maak je met Barefoot Chardonnay deze heerlijke, frisse herfst/wintercocktail: Harvest Apple.

Wat heb je nodig:
90 ml Barefoot Chardonnay
15 ml Orange Curaçao (sinaasappel likeur)
45 ml appelsap
1 eetlepel citroensap
Kaneelsuiker (garnering)
Paar schijfjes appel op een prikker als garnering

Zo maak je het:
Maak de rand van het glas nat met een schijfje citroen en doop het in een bakje kaneelsuiker. Zet apart. Meng de overige ingrediënten in een cocktailshaker met ijs en schud goed om te mixen en te koelen. Schenk dit in het glas en garneer met de prikker met appelschijfjes. Enjoy!

Living the care free life! Heerlijk met je blote voeten in het gras of zand genieten van een goed glas wijn. Dat was de gedachte toen in 1986 Barefoot Wines werd opgericht. Maar Barefoot is meer dan een wijn, het is een ervaring. Vanaf het begin is het namelijk de unieke missie om naast mooie wijnen ook de wereld een beetje beter te maken, door lokale goede doelen te steunen en bij te dragen aan meer tolerantie onder de medemens. Good things happen to those who do good! Sinds enkele jaren biedt Barefoot behalve stille wijnen ook mousserende wijnen.
Barefoot Wine & Bubbly, get Barefoot and have a great time!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *