RENS’ POP-UP RESTAURANT

Rens Kroes lanceert haar langverwachte tweede boek Powerfood Van Friesland naar New York (verschijnt op 11 juni) door drie dagen lang een pop-up restaurant open te stellen voor het publiek. Tijdens deze drie dagen kan je genieten van een heerlijk en supergezond diner met gerechten uit haar nieuwe boek.

Rens verwelkomt elke avond haar gasten zelf en levert, naast een team van koks, haar culinaire bijdrage aan het diner. Bovendien krijg je een exemplaar van haar nieuwe boek Powerfood Van Friesland naar New York mee naar huis. Rens’ pop-up restaurant opent haar deuren op 12, 13 en 14 juni. Het pop-up restaurant wordt geopend op de locatie Pazzanistraat 7, 1014 DB Amsterdam, op het terrein van de Westergasfabriek bij Amsterdam Flavours (schuin tegenover het Ketelhuis). Voor meer informatie en reserveringen: renskroes.com/popup.

9789000345045-3d

Rens Kroes biedt in haar tweede boek maar liefst 75 gerechten! Pure recepten voor een happy & healthy lifestyle. Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens’ wens om health coach te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert en bovendien de stad die bakermat is van vele gezondheidstrends. Rens heeft zich laten inspireren door alles wat ze in Friesland en New York heeft gezien, geproefd en geleerd. Ze gebruikt verse en pure ingrediënten, en maakt smaakvolle gerechten met mooie specerijencombinaties. Voor elk moment van de dag biedt Rens heerlijke en originele, maakbare recepten; van Hollandse groentesoep en poffertjes tot blueberry crumble en sweet chicken salad. Wij kunnen niet wachten!

Fotografie: Anne Timmer

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *