THE MINI, MEER DAN EEN AUTO

Comment

Lifestyle

MINI en surfboardmerk Channel Islands hebben de handen ineen geslagen voor de ontwikkeling van een bijzonder surfboard, genaamd ‘The MINI‘. Dit nieuwe board bezit allerlei kenmerkende MINI-eigenschappen en is mede ontworpen door meervoudig surfkampioen en MINI-fan Kalani Robb.

MINI en Channel Islands, ’s werelds toonaangevendste surfboardfabrikant uit Santa Barbara California, zijn weliswaar twee totaal verschillende merken, maar hebben dezelfde passie voor een onconventionele en individuele lifestyle. Het gedeelde enthousiasme resulteert in een bijzondere samenwerking voor de ontwikkeling van een surfboard dat “surft als een MINI”. Het board is vanaf blanco papier ontworpen. Christopher Weil, Head of Exterior Design bij MINI, kreeg daarbij hulp van surflegende en US Open winnaar Kalani Robb. “Ik heb altijd al een surfboard willen ontwerpen dat op het water net zo veel plezier biedt als een MINI op de weg”, benadrukt de profsurfer Hollywood-acteur. “Voor extra wendbaarheid en snelheid kozen we voor een wat langere staart. En dankzij de extra breedte en de low rocker gaat hij als een speer!”

Uiteraard is ‘The MINI’ te herkennen aan het MINI-logo. Naar wens is de bijzondere surfplank leverbaar in de kenmerkende MINI-outfit, bijvoorbeeld in Chili Red of met de karakteristieke rallystrepen en in verschillende maten. Het surfboard is leverbaar via de wereldwijde on- en offline verkoopkanalen van Channel Islands en de prijzen beginnen bij € 750,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *