HE-SHI

Het blijft natuurlijk Nederland, dus je bent nooit zeker van het weer. Maar een mooie zon gebruinde kleur op een veilige manier, willen we allemaal. Sinds de lancering van He-Shi in moederland Ierland in 2004, loopt het merk voorop in de ontwikkeling van selftanning producten. He-Shi producten geven een goudkleurige tan, zonder vlekken en strepen, met een perfecte finish. De droogtijd is nihil en de kleur geeft niet af op kleding of beddengoed. Tenslotte, een heel belangrijk aspect He-Shi producten zijn nagenoeg geurloos!

He-Shi Overnight Ageless Tanning Balm 50ml

Overnight Ageless Tanning Balm, voor een  geleidelijke kleuropbouw met anti-ageing werking. Fluwelige lotion voor de nacht. Subtiele tanning bestanddelen werken samen met Millesis, jojoba proteïne, hyaluronzuur en amandelolie, die samen niet alleen de huid hydrateren en de elasticiteit bevorderen, maar ook tekenen van veroudering en vermoeidheid bestrijden en voorkomen (gezicht €28,-)

He-Shi Day to Day Gradual Tan 200ml#

Day to Day Gradual Tan, een lotion met drievoudige werking: zelfbruiner, tan extender en moisturiser. Bevat Youth Revive Opti Tan formula met Moisture Lock Technology om de huidconditie te verbeteren en de huid te beschermen tegen tekenen van voortijdige veroudering. De Lotion bouwt geleidelijk een lichte kleur op, en kan ook gebruikt worden om een bestaande bruine teint te behouden of om de kleur levendig te houden (gezicht & lichaam € 19,50)

He-Shi Face & Body Tanning Gel 150ml#

Face & Body Tanning Gel, is een zeer effectieve moisturising gel formule die direct kleur afgeeft om vlekken of strepen te voorkomen. Bij voorkeur aanbrengen met de He-Shi Tanning Mitt. Moisture Lock Technology beschermt tegen kleurvervaging. Voor het ultieme resultaat voor gebruik mild scrubben en de gel aanbrengen met de speciale handschoen. 5-7 uur na het aanbrengen contact met water (ook transpiratievocht) vermijden (lichaam € 25,-)

He-Shi Express Liquid Tan 150ml#

Express Liquid Tan. Deze waterachtige wonderformule is super snel en eenvoudig aan te brengen met de He-Shi Tanning Mitt. De huid kleurt direct na het aanbrengen (dus je ziet het meteen als je een plekje overslaat- geen ongewenste verrassingen), droogt binnen 2 minuten en de teint blijft tot 10 dagen mooi. Indien gewenst kan er direct een tweede laag aangebracht worden voor een intensere kleur. De Youth Revivé Opti Tan formule met Moisture Lock Technology verbetert het vochtgehalte en de conditie van de huid. Met de speciale handschoen aanbrengen op de schone, droge huid (geen bodylotion gebruiken), 5-7 uur na het aanbrengen contact met water (ook transpiratievocht) vermijden (gezicht en lichaam € 26,50)He-Shi Dark Foaming Mousse 150ml#

Dark Foaming Mousse, een zachte selftanning mousse die een natuurlijk ogende goudbruine teint geeft, ongeacht de eigen huidskleur. Een concentratie van 10% DHA maakt dit product donkerder en intenser dan de Express Liquid Tan. De Youth Revivé Opti Tan formule met Moisture Lock Technology verbetert het vochtgehalte en de conditie van de huid. Doordat de mousse gekleurd is, zie je precies waar het is aangebracht (en waar niet). Met de speciale handschoen na het scrubben aanbrengen op de schone, droge huid, 5-7 uur na het aanbrengen contact met water (ook transpiratievocht) vermijden (gezicht & lichaam € 32,50)

 

Fusion Multi Bronze and Bronzing Brush, een bronzer met matte finish. De transparante, natuurlijke glow heeft een gouden shimmer. De compacte Bronzing Brush (van donkerbruin geitenhaar) brengt de bronzer gelijkmatig en luchtig aan. TIP: gebruik de Bronzing Brush ook om selftan effectief aan te brengen rond de haarlijn, hals en tussen de vingers en tenen (€ 22,- brush € 10,-)

He-Shi Luminous Shimmer 150ml#

Luminous Shimmer, een subtiele wash-off bronzing gel met een stralende, glanzende finish. Luminous Shimmer zit boordevol hydraterende quinoa proteïne voor optimale huidverzorging, terwijl vitamine E en aminozuren de huid voeden en soepelheid bevorderen. Spatwater-resistent, dus ook regenbestendig (16,50)

He-Shi Tanning Mitt single#

Tanning Mitt, de essentiële tool voor het aanbrengen van de perfecte, flawless tan. Streeploos en vlekkeloos, en na afloop geen vlekken op je handen (€ 6,-)

He-Shi is in Nederland verkrijgbaar bij Skins Cosmetics (www.skins.nl).

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *