ROC NIGHT CARE

Voor welke anti-aging RoC capsule ga jij vannacht? Lekker slapen en de geurvrije plantaardige, biologisch afbreekbare capsules doen hun werken helpen je huid te herstellen en problemen aan te pakken. Wakker worden met een mooiere huid, wie wil dat niet? Ja, nu lees je zeker even verder 😉

De oranje Multi Correxion Revive + Glow Night Serum Capsules bevatten de hoogste dosis van 20% pure vitamine C om donkere vlekken en verkleuringen te verminderen, de glans van je huid te verbeteren en verminderen lijntjes. Het serum zorgt dus voor een egalere, stralender, gladdere teint, waardoor je huid verheldert en straalt.

De parelmoer, waar over ik hier al eerder heb geschreven, Retinol Correxion – Line Smoothing Night Serum Capsules zorgen voor meer hydratie en elasticiteit van je huid. Retinol is een retinoïde, een afgeleide van vitamine A dat van nature in je huid voorkomt. Het versnelt het verwijderen van oude, doffe huidcellen voor een frisse, gezondere huid. Het gel-achtig serum gemaakt met geconcentreerde pure retinol en antioxidanten zorgt voor een gladdere en soepele huid. In de nacht wordt de cel vernieuwing verhoogd en de collageen aanmaak gestimuleerd. De bio-geïnspireerde antioxidant heeft 2x de kracht van vitamine E en levert aminozuren, eiwitten en vitamines om je huid te ondersteunen. En Ceramide NP verbetert de beschermende barrièrefunctie van je huid en voorkomt vochtverlies. Kortom een aanrader voor iedere huid. Wel voorzichtig beginnen (bijvoorbeeld om de twee dagen en dan opbouwen naar elke nacht) want je huid kan eraan moeten wennen.

Vocht, vocht, vocht. RoC’s nieuwste, blauwe Hydrate + Plump Night Serum Capsules, zitten boordevol met het snelst en intensief werkende hyaluronzuur. Een vollere huid door een nachtelijke hydratatie boost. Het hyaluronzuur, trekt het vocht vanuit de huid naar de oppervlakte voor een stevigere huid met minder lijntjes en rimpels.

Alle drie de capsules draai je voorzichtig (aan het uitstulpseltje) open en je verdeelt het serum in de avond over je gereinigde gezicht en hals. Je huid wordt meteen super zacht, glad en rozig. En in de ochtend is je huid nog steeds super zacht, met een mooie glow. De potjes met 10 stuks (vanaf €14,70 en ik zag de 30 stuks in de aanbieding bij Douglas zijn -25%) zijn geweldig om als een kuurtje te gebruiken als je huid het even nodig heeft en zeker in deze tijd van het jaar een echte aanrader. Welke RoC capsule heeft jouw huid nodig? Of wissel je gewoon, net als ik, af.

Vergelijkbare berichten

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *