GROUPON JIJ AL?

Maak jij ook wel eens gebruik van de mooie aanbiedingen op Groupon? Heerlijk genieten van restaurants die je voor de normale prijs echt te duur vindt, de fijnste schoonheidsbehandelingen vaak voor de helft van de prijs of leuke andere acties. Voor moederdag had ik voor mijn moeder een lunch bij het chique Central Park – nee niet in New York 🙂 maar in Voorburg – by Ron Blaauw (met 2 aa’s) via Groupon gereserveerd en wat was het een feestje!

Afgelopen woensdag, ja dié eerste zomerse dag, gingen we naar de mooie villa van restaurant en boutique hotel Central Park en namen plaats op het zonovergoten terras. Het leek net of we even op vakantie waren 😉 We hebben genoten van de heerlijkste gerechten met een glas wijn en de vriendelijke bediening. Wat dacht je van zalm gemarineerd in rutte selderij-gin, burrata met geroosterde avocado en gebakken corvina (een witvis). En dan hebben we het nog niet over die toetjes gehad, het lekkerste aardbeienijs, chocolade met frambozen deze combi blijft voor mij toch wel de allerlekkerste dessert-combinatie. En heel verrassend, ze hadden Napoleon snoepballen versmolten tot feuilles!

Ron Blaauw vindt genieten het allerbelangrijkst, hij wil verwennen met zijn liefde voor het vak, zijn jarenlange ervaring in combinatie met een geweldige ambiance en dat hebben we gemerkt! Dus als ik jou was, zou ik snel via Groupon zo’n heerlijke 3-gangen lunch voor 2 voor €49,95 (excl de drankjes) bestellen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *