TIP: TRAVELER’S NOTEBOOKS

Tot en met 24 november vindt de pop-up store van de Traveler’s Factory, bekend van de Traveler’s Notebooks, plaats in de Miscellaneous winkel in Amsterdam. Het Traveler’s Notebook werd gelanceerd in maart 2006. Het is een product waarbij het thema ‘traveling through one’s daily life’ centraal staat. Het simpele design ervan maakt customizen makkelijk en hoe meer het notebook gebruikt wordt hoe meer karakter het krijgt. Het uiterlijk weerspiegelt de kenmerken van zijn gebruiker en dit is wat het notebook zo populair heeft maakt. De flagship store, ook wel bekend als de Traveler’s Factory, is te vinden in Nakameguro in Tokyo.

Het event, de ‘Traveler’s Company Caravan in Europe’, neemt een aantal mensen van de Traveler’s staff uit Japan mee, die als een karavaan langs de 3 winkels zullen reizen. In Japan heeft het event al meerdere malen plaats gevonden, waarbij de makers en de fans van het Traveler’s Notebook met elkaar in contact kwamen en ervaringen konden uitwisselen. Dit keer zullen deze makers te vinden zijn in Amsterdam: een bijzondere gelegenheid voor (potentiele) gebruikers van dit populaire notebook om andere fans te ontmoeten en hun eigen boekje te customizen.

Op 7 en 8 november zijn er Japanse ambachtslieden van het merk aanwezig om persoonlijke Spiral Ring Notebooks te creëren, waarna het Londense Ace Hotel en winkel Luiban in Berlijn aan de beurt zullen zijn. Hierbij draait het om de Spiral Ring serie, waarbij bezoekers – onder begeleiding van de Japanse Traveler’s staff –  een geheel eigen notebook kunnen creëren. De cover krijgt een exclusief logo erop gedrukt en er kan uit een buffet van papiersoorten gekozen worden. Van diverse soorten gekleurd papier, tot extra dik of met gouden snippers: er is ontzettend veel mogelijk en een speciaal ingevlogen ambachtsman zal het in elkaar zetten. Via Miscellaneous kan voor deelname hieraan gereserveerd worden.

Tijdens de pop-up worden er exclusieve producten van de Traveler’s Factory verkocht, die normaal gesproken alleen te vinden zijn in Tokyo. In een speciale customize corner kunnen persoonlijke Traveler’s Notebooks samengesteld worden, met o.a. originele stempels, stickers, charms en papiersoorten.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *