| |

IN LOVE WITH HEALTH

Heb ik toch weer een lekkere boek-tip! In Love With Health staat voor good food, ontspanning, beweging en lots of self love. “Want wie van haar lichaam houdt, zal daar ook goed voor willen zorgen.” In In love with health van Lisa Cuijk staan niet alleen heerlijke, makkelijke, gezonde recepten, maar het begint met het levensverhaal van Lisa: hoe ze is gekomen waar ze nu staat, wat ze er voor heeft moeten doen en laten en ze geeft ook tips, die je kunnen helpen.

J8A9327

Lisa is voedingscoach en heeft meer dan 15.000 vrouwen geholpen naar een gezond, slank en fit lichaam. Liefde voor jezelf en voor een gezonde manier van leven staan centraal in In love with Health en zijn zo belangrijk. Ook komen de onderwerpen perfectie en imperfecties, jezelf vergelijken, social media en de maatschappij aan de orde. Alle celebraties met hun perfecte figuurtjes zorgen ervoor dat ‘wij’ dit als perfectie zien en we er alles voor over hebben hetzelfde doel te behalen. Terwijl dit juist vaak ten koste gaat van een gezond lichaam. “Ik dacht pas gelukkig te kunnen zijn als ik het lichaam van een Victoria’s Secret model had. Met minder nam ik geen genoegen. Toen mijn innerlijke strijd was gaan liggen voelde ik liefde door mijn aderen stromen. Ik voelde liefde voor het leven en nog belangrijker: voor mezelf”, vertelt Lisa. Het klinkt als een open deur, maar een healthy lifestyle begint toch eerst met van jezelf te leren houden en jezelf te accepteren. Lisa vertelt alles vanuit haar eigen ervaring, waar ‘wij’ dan weer wat van kunnen leren.

 

Dat gezond leven leuk en lekker kan zijn, weten we inmiddels wel. Een dieet houd je niet vol, maar een gezond leven (als het goed is) wel. In het boek geeft Lisa je allerlei tips voor een gezonde leefstijl. Zij ontwikkelde de Slimming Body Methode waarbij je geen calorieën hoeft te tellen en niet hoeft te letten op je vet of koolhydraat inname. We lezen meer over o.a.koolhydraten, eiwitten, vetten, groenten en fruit. Naast goed eten is een gezonde lifestyle ook belangrijk. Daarom vertelt Lisa ook alles over een goede nachtrust, voldoende ontspanning en beweging.

FullSizeRender-8

In In Love With Health vind je geen ingewikkelde recepten of complete voedingsschema’s, maar wel erg handige tips en makkelijke, gezonde recepten, zoals de Rode Smoothie, Bananencake, Gevulde Ei Muffins en Hartige Wafels, waarvan het water je uit de mond loopt. Elk hoofdstuk is ingedeeld in eetmomenten met daarbij passende recepten. Dus: smoothies, 10-uurtje, lunch, 4-uurtje en diner. En als je dan toch een keer wilt cheaten, vind je in het laatste hoofdstuk heerlijke Guilty Pleasures, zoals de Chocolade Nutella taart en Cinnamonrolls. “Geniet af en toe eens van een ongezonde snack, want het leven is te kort om je daar maar één seconde schuldig over te voelen.”

coverdef-461x600

“Mijn methode is geen dieet”, vertelt Lisa in haar boek, “maar de voedingsschema’s, de handige tips én een flinke dosis Slimming Body Proof recepten uit het boek zullen jou op weg helpen naar een gelukkigere en gezondere jij!” Bestel In Love With Health voor € 24,95 via de geweldige website van Lisa: inlovewithhealth.com.
 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *