TO-GO

Een tijdje geleden waren we in Haarlem en lunchten we bij Anne&Max. Mijn enige vraag was: wanneer komen jullie naar Den Haag? En deze vraag is gelukkig nu beantwoord. Sinds deze week heeft onze Hofstad een Anne&Max primeur, de eerste To-Go!

Op de hoek van de Korte Poten en de Fluwelen Burgwal krijg je nu ook het heerlijke, gezonde huiskamergevoel. Bestel bij de counter en neem alles snel mee, maar er zijn ook een klein aantal zitplaatsen. Goede koffie’s, verse sappen-en shakes, huisgemaakte ijsthee- en lemonades. Maar ook de Anne&Max sandwiches, warme panini, gezonde salades en huisgemaakte soepen, koffiebonen, losse thee, chai, chocolade en nog veel meer. Nieuw is dat je ook dee verschillende soorten brood (heel of gesneden) mee kunt nemen, oh dat heerlijke desembrood! En neem dan ook meteen die geweldige bekers met tekst of zo’n handige ‘keepcup’ mee!

‘Anne&Max To Go is een afgeleid concept van onze succesvolle huiskamer vestigingen in de binnensteden”, zegt Wobbe van Zoelen, oprichter en eigenaar van Anne&Max. “Hiermee bieden we alle goede producten van thuis om onderweg mee te nemen. Naast onze heerlijke bio koffie en thee, hebben we een groot assortiment huisgemaakte, biologische producten en is dit onze eerste vestiging waar je complete verse broden kunt kopen. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kijken ernaar uit om onze gasten te verwelkomen.’

The Story of
In 2005 begon het allemaal. De eerste Anne&Max opende in Haarlem aan de Zijlstraat haar deuren. Inmiddels zijn we meer dan 10 jaar en 9 vestigingen verder. Bij Anne&Max ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, faitrade koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. Ze werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles zijn ze een huiskamer in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent. Ze zorgen voor lichte, gezonde, lekkere en verse producten voor elk moment van de dag en maken alles vers in eigen keuken. Ze gebruiken zoveel mogelijk biologische, fairtrade en ambachtelijke producten, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt! Bij Anne&Max streven ze ernaar om zo goed mogelijk met de wereld om ons heen om te gaan. Daarom is een groot deel van hun producten nu al milieuvriendelijk geproduceerd en beloven ze actief op zoek te blijven naar kwalitatief goede en milieuvriendelijke producten en werkwijzen.

En het Haagse Anne&Max nieuws wordt nog beter..… binnenkort opent een tweede vestiging, een echte huiskamer, op de hoek van Kerkplein/Prinsestraat (waar eerst Donna Tienda was gevestigd). Ik houd jullie op de hoogte!

 

IMG_2875

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *