|

SUGAR RUSH

Op Marvelousz.com delen wij graag onze passies (en verslavingen) met jullie. Naast fashion, beauty, travel en lifestyle is er nog een verslaving…SUIKER! En alles wat suiker bevat, chocola, drop, marsepein, spekjes, nougat, macarons en zo-kan-ik-wel-een-tijd doorgaan. Ondanks drie sportschool bezoeken per week, begint er toch lichtelijk een klein muffin topje te onstaan! Dus, tijd om deze verslaving in ieder geval van het lijstje af te schrappen. Operation No Sugar diet is imminent!

Vanaf 1 januari niet meer gesnoept en het is de bedoeling om het zeker één maand (of liever langer) vol te houden. Om toch mijn zoete trek te stillen en niet helemaal tegen de muren op te klimmen neem ik af en toe een lekkere dadel bonbon. Zo maak ik ze.

Men neme:

– een handvol (pitloze) dadels

– een kopje pinda’s (of rauwe amandelen of walnoten)

– 50 gram goji bessen

– 2 eetlepels raw coco nibs

–  schaaltje met kokosrasp

Doe de dadels, pinda’s en raw coco nibs en goji bessen in de keukenmachine en meng dit alles tot een soepele massa. Rol er vervolgens bonbons van en om plakvingers tegen te gaan kan je ze nog even door de kokosrasp heen rollen. Geen geraffineerde suikers, super lekker en gezond!

Bye, sugar!

 

 

 

beeld: Pinterest

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *