PASSIONATA’S NIEUWE AMBASSADRICE

Het sexy, hippe lingeriemerk Passionata heeft een nieuw gezicht! Maak kennis met de opvolgster van Bar Refaeli als ambassadrice voor Passionata: de mooie Nederlandse Valérie van der Graaf!

Leeftijd: 22 – heupen: 91 – taille: 61 – borstomvang: 75D

2015-01-032

Valérie vertelt ons tijdens de perslancering in het Conservatorium Hotel, dat ze in Rotterdam is opgegroeid. Haar vader is boekhouder en haar moeder werkt voor een bank. Haar ouders waren in het begin een beetje bang toen ze als model wilde gaan werken, maar zijn nu zo trots en haar grootste fans. Ze is op Hyves ontdekt. Een agent had foto’s van haar gezien en nam contact met haar op. Ze heeft intussen onder meer voor Jalouse, L’officiel, Vogue en Glamour gewerkt. En nu dus het gezicht van Passionata! Ze vindt het nog wel een beetje vreemd om zichzelf op grote billboards te zien.

2015-01-031

Het mooie model woont in London en houdt van fietsen en zwemmen, maar mist het paardrijden. Valérie vindt het een eer dat Passionata voor haar heeft gekozen. Passionata is speels, sexy comfortable en mooi tegelijk. Ze houdt van de vrolijke kleuren en de sexy bh’s. Het mooie model is een echte Passionista, want ze heeft alles in huis: vrolijk, fris, life, energiek, spontaan en haar sexy ronde vormen!

Ga naar buiten, lach, verleid, charmeer, geniet van elke nieuwe dag, dan ben je een echte Passionista!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *