|

LIGHT THE WAY!

In het Aveda opleidingscentrum in Maarssen werden we door Simply PR verrast met een ontspannen hoofdhuidmassage, geweldige knipbeurt door de lieve Angelique en de lekkerste Aveda (zoethout) thee. Ik zeg: aanrader! Iedereen weet natuurlijk dat Aveda plantaardige producten maakt voor het haar, lichaam en gezicht, maar er is meer. Sinds de oprichting in 1978 zijn hun producten ontwikkeld met respect voor de aarde en in harmonie met het leven. De missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die ze maken tot de wijze waarop ze iets teruggeven aan onze samenleving.

Daarom is april al meer dan 10 jaar lang bij Aveda ‘Earth Month’. Alle Aveda salons bundelen een maand lang hun krachten om geld in te zamelen voor de bescherming van onze planeet en de bevolking, zoals schoon drinkwater voor iedereen. Ook dit jaar doneert Aveda 100% van de aankoopprijs van de limited edition ‘Light the Way’ Candle aan Global Greengrants Fund, een non-profit organisatie die waterprojecten over de gehele wereld steunt ten behoeve van schoon water. Deze kaars op basis van sojawas, brandt 27 uur, ruikt zalig en is dit jaar ontworpen door kinderen uit de omgeving van Manakara, Madagaskar, die het resultaat van de schoon water projecten al hebben mogen ervaren.

De Light the Way Candle is voor €15 vanaf 30 maart 2015 verkrijgbaar in de Aveda salons en spa’s en online.

Verder zal het Aveda netwerk in de maand april geld inzamelen door middel van verschillende initiatieven in de Aveda salons ten behoeve van Justdiggit. Aveda Benelux ondersteunt hiermee Justdiggit in hun strijd tegen woestijnvorming en klimaatverandering. Dus houd de website in de gaten.

Aveda EarthMonth

Aveda: connecting beauty, environment and well-being!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *