A REAL LIFE FAIRYTAIL

Heb je de geweldige Nineteen Collection van Josh V voor de komende feestdagen al gezien? ♥ die zilveren rok! Een droom om aan te werken volgens Josh, want er is volgens haar niets gaver dan jurken, pakken, tops en rokken te maken waarin elke vrouw zich op en top vrouwelijk, chic en glamorous voelt. 

Met haar eigen prins op het witte paard als inspiratiebron, heeft de Nineteen Collection prinselijke invloeden, zoals Midnight Blue, Black en Cream in combinatie met diverse metallics in goud, brons en zilver. Ook het gebruik van glimmende stenen, een diamond-print die terug komt op diverse stoffen, pailletten, ruches en smoking details maken van de collectie een chic en feestelijk geheel. Zoals altijd zit er ook een stoer randje aan de collectie, want Josh V ontwerpt collecties voor krachtige en zelfstandige vrouwen.

Niet alleen is haar vriend Nick Amann een inspiratiebron voor de Party campagne shoot, maar tevens haar gelijke op zowel werk- als privégebied. “Nick en ik werken beide hard en maken lange dagen, dus is het niet altijd makkelijk een balans te vinden tussen werk en privé. Het is dan heel fijn dat hij mij zo goed begrijpt als mode-ondernemer en mij steunt in alles wat ik doe. Hij vertelt mij vaak genoeg hoe trots hij op mij is, motiveert me en tegelijkertijd behandelt hij mij als zijn prinses.” Met deze collectie wil Josh vrouwen inspireren ook hun dromen na te jagen, want niets is onmogelijk als je er maar hard genoeg voor werkt!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *