SOL DE JANEIRO

Wat een weer… als je dat zomerse gevoel (het hele jaar ) vast wilt houden: Sol de Janeiro. Je kent het vast wel van die iconische Bum Bum Cream die de huid van je kont verstevigt.

Sol de Janeiro betekent ‘zon van januari’, wanneer de zon haar hoogtepunt bereikt in de Braziliaanse zomers. Dat gevoel wil dit beauty merk aan iedereen, waar en wanneer dan ook geven. En dat lukt ze aardig. In Brazilië is schoonheid geen standaard maar een attitude, want als we ons goed voelen zijn we de beste versie van onszelf. En dat zo duurzaam en clean beauty en cruelty free mogelijk. Onweerstaanbare geuren en hoogwaardige ingrediënten, de meesten afkomstig uit het hart van het Amazoneregenwoud.

Huidverzorging
Het begon allemaal met de BUM BUM (boom boom, in Brazilië is de kont een nationale obsessie) Cream. Deze rijke crème belooft niet alleen intensieve hydratatie, maar staat ook bekend om zijn verstevigende eigenschappen. De crème heeft een heerlijke, zoete geur en is rijk aan guaraná, een inheemse plant uit de Amazone. Deze fruitsoort bevat een van de meest krachtige vormen van cafeïne op de wereld. Samen met een blend van cupuaçu-boter, açaí en Braziliaanse nootolie zorgt de Bum Bum Cream voor stevige en strakke billen (en de reset van je lichaam). Inmiddels zijn de bodycreams uitgebreid met Beija Flor Elasti Cream en de Bom Dia Bright Cream. Naast de creams hebben ze echt alles om je lichaam, haar en lippen, een hele fijne lipbalm! ‘Brazilian kiss Cupuaçu lip butter’ te verzorgen. Maar misschien nog wel belangrijker, de GEUREN. Alle verzorgingsproducten ruiken zo lekker. Naast hun verslavende Perfume Mists – tip spray ook in je haar, dan blijft de geur veel langer hangen – hebben ze ook eau de parfums uitgebracht.

Cheirosa
In Brazilië betekent cheirosa dat je onwijs lekker ruikt. Iedereen merkt het op en iedereen wil cheirosa zijn, het is een manier van leven, ook op het Scheveningse strand 🙂 Dus bestelde ik bij Douglas en Cult Beauty deze geuren. Inmiddels is helaas Cheirosa 39 niet meer te koop en vervangen door Rio Radiance wat ikzelf een mindere geur vind. De limited Night edition After Hours (jasmijn, zwarte bes en amberhout) is bijna overal uitverkocht. Alle gourmand geuren zijn ook goed te layeren, met elkaar en andere parfums.
Mijn (en velen) fav is en blijft: Cheirosa 62 Mist: pistachio, salted caramel & vanilla.
De andere vier spray je waar je op dat moment ‘zin’ in heb.
Cheirosa ‘39 Mist: (is er helaas uit) coconut cream & toasted praline
Cheirosa ’40 Mist: black amber plum, jasmine blooms & vanilla woods
Cheirosa 68 Beija Flor Mist: brazilian jasmin, pink dragonfruit & sheer vanilla
Cheirosa ’71 Mist: caramelized vanilla, toasted macadamia & tonka bean

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *