SHINING MOON

Perris Monte Carlo Fragrances heeft hun Gold Collection uitgebreid met een heerlijk warm, peperig, bloemig, houtachtig, gelaagd, eigentijds parfum: Shining Moon. Het eerbetoon van Gian Luca Perris aan de maan. Roberto Greco is ook weer de kunstenaar achter de prachtige key visuals. Zoals je kan zien, iedereen LOVES Shining Moon en ik kan alleen maar zeggen, echt even zelf gaan ruiken 🙂

Het Perris Monte Carlo sprookje begon in 2011 (vanaf 2012 in Benelux) met de mooie geuren uit de Gold Collection. Geïnspireerd door de vele reizen naar het Midden-Oosten omvat deze collectie, met de heerlijke parfums Bois d’Oud, Musk Extreme, Essence de Patchouli en Ambre Gris de basisfilosofie van het merk. Namelijk de wortels van de traditionele parfumerie nieuw leven inblazen met de persoonlijke visie van Gian Luca Perris door middel van een frisse, eigentijdse draai en een internationale stijl. Na elf jaar is deze collectie uitgebreid met een geweldige vijfde geur: Shining Moon. Gian Luca Perris: ‘The light emanating from a full moon and all that comes alive beneath it. On a night of midsummer or a frosty winter, it doesn’t matter. What matters is the emotion that rises from it. One night we found ourselves wandering under the brilliant light of a full moon and, stopping to contemplate it, I felt like smelling a scent of woods and flowers… ”

Shining Moon is een parfum dat voor het eerst in de Monte Carlo Perris geschiedenis niet is gefocust op een enkelvoudig ingrediënt, maar een samensmelting van bloemen en zacht hout, met een unieke en eigentijdse twist. De geur is gebaseerd op de emoties die opkomen bij het aanschouwen van een schijnende maan. Shining Moon opent licht spicy door de Roze Peper, met een bloemig hart van Magnolia, Jasmijn en Roos gecombineerd met een basis van Ceder- en Sandelhout, verzacht door warm Cashmeran, Iso E Super en Musk. De samensmelting van bloemen en zacht hout onthult een betoverende, onverwachte, verfijnde en eigentijdse geur. Een parfum dat de magie en poëzie van de maan vangt.

Perris Monte Carlo Fragrances
Perris Monte Carlo Fragrances bestaat sinds 2011 en heeft vier verschillende collecties: Gold, Grasse, Italy en Black met maar liefst 24 verschillende geuren. Bij elke geur wordt gebruik gemaakt van de meest edele grondstoffen. De parfums bevatten hoge parfumconcentraties en zijn ook goed te ‘layeren’. Leuk om te weten is dat het goudkleurige logo uit vier 4 P’s bestaat, een P voor elke telg van de familie. Eén van die telgen, Gian Luca Perris, is de neus voor het ontwikkelen van de Perris Monte Carlo parfumcollectie. Hij creëerde Perris Monte Carlo om terug te gaan naar het hart van de parfumindustrie. De focus op de parfumgeuren zelf in plaats van op de marketing van de merknaam. De passie voor het terugbrengen van de ware kunst van de parfumerie is het geesteskind van dit mooie label. Zijn missie is om de beste grondstoffen van over de hele wereld samen met traditie en moderne innovatie met elkaar te verweven, om zo de unieke geuren van Perris Monte Carlo te creëren.

Shining Moon
Hoofdnoot: Pink Peper CO2
Hart: Magnolia co2, Jasmine, Rose
Basis: Cedarwood Virginia, Sandalwood, Cashmeran, Musk, Iso E Super
Shining Moon is te koop bij geselecteerde parfumerieën en Ici Paris XL en kost €160 voor 100ml edp.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *