SKOON SHAMPOO BARS

Nee, dit zijn geen lekkere, dikke stukken zeep, maar 100% natuurlijke, heerlijk ruikende en plasticvrije shampoo bars, say what? Ja, echt, lees maar even mee.

Skoon
Skoon Cosmetics
 gelooft in een wereld zonder plastic, dus maken zij alleen maar verzorgingsproducten met een goed gevoel. Hun missie is om ‘schone’ cosmetica tot een vanzelfsprekendheid te maken, gezonder voor onszelf en onze planeet. Persoonlijke verzorging op een natuurlijke manier met alleen maar natuurlijke, werkzame en effectieve ingrediënten. Over alles hebben ze nagedacht van ingrediënt tot aan het product in de winkel. Alle producten zijn 100% vegan, dierproefvrij, hebben een BDIH ‘Certified Natural Cosmetics’ keurmerk, ingrediënten groeien dichtbij de productie, minder verpakkingsmateriaal, langdurig gebruik van producten en biologisch afbreekbare of recyclebare producten en verpakkingen.

Shampoo
Deze drie nieuwe vegan shampoo bars bevatten verzorgende en natuurlijke ingrediënten zonder (micro)plastics, hormoonverstorende stoffen, toegevoegd water en conserveringsmiddelen. Bovendien zijn de bars heel duurzaam in gebruik, want 1 bar vervangt 3 flessen shampoo van 250 ml en ze ruiken heel lekker.

De heerlijk ruikende Solid Shampoo Color & Shine met hydraterende avocado en cranberry beschermt gekleurd haar en geeft het een mooie glans.

De Solid Shampoo Volume & Strength ruikt echt heerlijk door herstellende proteïne, vochtherstellende aloë vera en stimulerende citrus en geeft je haar extra volume.

De Solid Shampoo Sensitive Moisture & Care met verzorgende amandelmelk en vochtherstellende aloë vera verzorgt de gevoelige hoofdhuid, reinigt je haar op een milde manier, heeft een neutrale lichte geur en is vrij van parfum.

Gebruik
Het is even raar net of je een stuk zeep op je haar smeert, want je beweegt de shampoo bar door je natte haar, maar daarna is het weer herkenbaar. Je masseert de shampoo verder in tot het schuimt en spoelt het daarna goed uit. Het enige wat ik mis, is een duurzaam koortje door de bar om deze al hangend goed te laten drogen zoals bijvoorbeeld bij een konjac spons.
De Skoon shampoo bars kosten €7,95 zijn online en bij de drogist verkrijgbaar. Als introductie zit er een leuke, gratis travel pocket bij.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *