SENSAI NEWS

Altijd weer een feestje om nieuwe luxe, anti-aging beauties met hun befaamde Koishimaru Zijde van Sensai te ontvangen. Een bubbelende, innoverende lotion in schuimvorm en sheetmaks doordrenkt in lotion die je huid van VOCHT voorzien. Lees je even mee?

Het is wetenschappelijk bewezen dat de hersencellen van mensen die steeds iets nieuws uitproberen, langer jong blijven. Bovendien hebben mensen mentaal actieve mensen vaak ook jeugdige uitstraling. Voor ons lichaam geldt hetzelfde. Als je je beweegt, wordt je lichaam gestimuleerd om actief te blijven en kan hierdoor meer zuurstof opnemen. Na een wandeling in de frisse lucht ben je fitter dan wanneer je op de bank blijft hangen. Ook de spieren worden door lichaamsbeweging gestimuleerd. Als het lichaam bovendien gerichte impulsen door regelmatige krachttraining krijgt, dan is dit een van de beste anti-aging voorzorgsmaatregelen. Ook onze huid is gevoelig voor impulsen van buitenaf. Wie voortdurend actief blijft, zorgt voor een jong blijvende huid. Daarop speelt Sensai in met een volledig nieuw verzorgingsconcept, dat aanvoelt als de fijne sensatie van een prikkelend drankje, deze nieuwe beauty met koolzuur en Japanse Koishimaru Zijde.Absolute Silk Micro Mousse Treatment
Het bubbelende, anti-aging wonderschuim dringt diep in je huid door en versterkt de barrièrefunctie en biedt bescherming tegen verlies van stevigheid en voortijdige huidveroudering. De Micro Bubbles zijn met koolstofdioxide (koolzuur) gevuld. De microcirculatie wordt gestimuleerd, de opname van zuurstof en daardoor de zuurstofvoorziening van de cellen worden verbeterd. Daardoor krijgt je huid een rozig, fris uiterlijk. Lijntjes en rimpels worden opgevuld, spankracht en stevigheid verbeteren, de huid wordt geregenereerd en komt tot rust. Bovendien stabiliseert het koolzuur de pH-waarde en dit zorgt voor een betere huidvernieuwing. Dankzij een nieuw procedé is het mogelijk om Micro Bubbles te maken die kleiner zijn dan de poriën in de huid. Hierdoor bevat de formulering een hoge concentratie Micro Bubbles en worden de bubbels optimaal door de huid opgenomen.

Om voldoende koolzuur aan je huid af te geven moeten de Micro Bubbles betrouwbaar en stabiel naar de huid getransporteerd worden. De bubbel-stabilisator zorgt ervoor dat de bubbels stabiel en van elkaar gescheiden blijven. Een polymeer controleert de bewegingen en voorkomt dat ze uit elkaar spatten. Hierdoor kan een heel grote hoeveelheid koolzuur aan de huid worden afgegeven. Het schuim breng je na je reiniging aan voor je dag-en nachtverzorging en kan je o.a. bij Ici Paris XL voor €138,45 bestellen.

Niet zo nieuw is deze heerlijke Cellular Performance Lotion II (moist) (vanaf €32,78) die je huid verstevigt en voorziet van vocht, vocht en nog eens vocht. ’s Morgens en ’s avonds royaal aanbrengen op een gereinigde huid. Vervolgens je dag/nachtverzorging aanbrengen. Wat wel nieuw zijn deze sheetmasks die je in de lotion drenkt en op je gezicht plakt. Zeker na een dagje strand en met dit weer is dat zo lekker!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *