KAVIAAR!

Dat kaviaar (klinkt beter dan de onbevruchte eitjes van de steur) zeldzaam, duur en zout is, weten we, denk ik, allemaal wel, maar het blijkt dus ook gezond – bevat Omega 3, eiwitten en vitaminen – en heel goed voor je huid te zijn. Het zorgt voor stevigheid, bescherming, voeding en energie. Sans Soucis heeft het kaviaarextract in een betaalbaar potje gestopt en er een hele fijne huidverzorgingslijn van gemaakt. Niet alleen al voor de geweldige naam – Anti Age Caviar Fishing for Compliments – zou je deze Anti Age crème moeten proberen. De 24-h Care ruikt heel lekker – totaal niet naar vis 😉 verzorgt en hydrateert je huid én is ook nog eens vrij van parabenen en minerale oliën.

Het ‘star ingrediënt’ kaviaarextract – ruik je gelukkig niet, het ruikt juist heel lekker zacht bloemig – activeert de celstofwisseling en de microcirculatie van je huid en geeft de hydratatie een boost. Gevolg een egale huidstructuur, meer elasticiteit en stevigheid en dat willen we allemaal toch? De Caviar Fishing for Compliments lijn bevat ook het Marine Cellular Anti-Age Complex. Het Plankton-extract bevat geconcentreerde krachten uit de diepten van de oceanen. Het stimuleert de huideigen afweerfunctie, verbetert de beschermende barrière van de huid en ondersteunt de natuurlijke celvernieuwing. Daarnaast optimaliseert het vochtgehalte, waardoor de huid een gezonde, gelijkmatige teint krijgt. Arganstamcellen-extract is afkomstig van de scheuten van de Arganboom, afkomstig uit Marokko. De huidcellen worden beschermd en gerevitaliseerd. Lijntjes en rimpels verminderen en de elasticiteit van de huid verbetert. Thermaal water uit Baden-Baden rijk aan mineraalstoffen en sporenelementen maakt deze exclusieve Anti Age formule compleet. Van natrium, kalium en calcium, magnesium en ijzer tot siliciczuur, chlorides en fluoride. Deze natuurlijke mix van mineralen stoffen stimuleert de huidstofwisseling en houdt de huid in optimale conditie.

Caviar Fishing for Compliments 24-Hour Care 50 ml is een lichte crème (€51,50) die verzorgt, lekker ruikt, snel door je huid wordt opgenomen en je huid meteen een gezonde glans geeft! Naast het kaviaarextract en het Marine Cellular Anti-Age Complex bevat deze 24- uurs gezichtsverzorging ook Sheaboter – beschermt de huid en plantaardig Squalaan – een zeer fijne olie (gewonnen uit olijfolie). Smeer de crème ’s morgens en ’s avonds op je gereinigde huid.

Caviar-Fishing for Compliments 24- Hour Eye Care 15 ml is een lichte emulsie (€34) die verzorgt, lekker ruikt en snel door de tere huid rond je ogen wordt opgenomen. Naast het kaviaarextract en het Marine Cellular Anti-Age Complex bevat deze 24- uurs oogverzorging ook korenbloemextract die de zwellingen en lichte irritaties rondom de ogen vermindert en hyaluronzuur dat droogtelijntjes vermindert. In de ochtend en avond aanbrengen op de gevoelige huid rondom de ogen. Zachtjes inkloppen met je vingertoppen, van binnen naar buiten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *