ANTI-AGEING UPDATE

Ouder worden we allemaal, maar we willen er toch graag goed uit blijven zien. En het liefst zonder ingrepen en alles 😉 Gelukkig helpen deze nieuwe anti-ageing producten van Care Cosmetics ons een handje.

Deze wat dikkere Perform Lift Vitality (€75) dag-en nacht crème-gel van Payot verstevigt, lift en ruikt lekker. Precies wat we dus willen. Payot geeft aan dat je de crème gebruikt als je huid zijn elasticiteit en glans verliest door leeftijd, roken, teveel zon, veel afvallen of als gevolg van een daling in je hormoonspiegel. En geeft aan dat het extract van Oost Indische Kers het zuurstoftransport tussen je huidcellen verbetert. Het extract van Wakame (bruine alg) diep in je huid de productie van de elasticiteitsvezels (elastine, collageen en hyaluronzuur) en hun kwaliteit en samenstelling verbetert. En de combinatie van 2 Hyaluronzuren vult je huid op, strijkt haar glad en heeft een liftend effect. De Perform Lift Vitality brengt makkelijk aan en je hebt niet veel nodig. Je huid voelt meteen lekker gehydrateerd aan en glanst heel mooi door de parelmoerdeeltjes die het licht vangen.

Dit nieuwe Peptide Line Lift Mask (€68) van Reviderm is een blijvertje. Het verstevigt je huid meteen na gebruik. Je brengt het luchtige masker 2 à 3 keer per week in een dun laagje op een schone huid aan -op je gezicht en hals- en laat het 15 minuutjes zitten. Het eventuele te veel haal je met een tissue eraf. Verschillende peptide-complexen gaan verslapping van je huid en verlies van elasticiteit tegen. En geven meer veerkracht en verbeteren en verstevigen je collageenstructuur, mooi toch! Oh ja, het masker ruikt ook zo lekker.

Ik kan niet kiezen tussen deze twee nieuwe tubbetjes die beiden pigment- en ouderdomsvlekjes verminderen en tegengaan. De Age Spot Corrector (€35) van Jean D’Arcel is een effectief whitening complex die de plaatselijke pigment veranderingen oplicht en de productie van nieuw pigment afremt. Met het handige kwastje breng je de heerlijk ruikende olie met o.a. iris root-en plankton extract, shea butter, D-panthonol (een afgeleide van vitamine B5), vitamine C en E en evening primrose oil aan.
De Réponse Teint (€41) van Matis, breng je met het verkoelende bolletje aan en ruikt fris naar citrus. Bestaande vlekken verminderen en nieuwe worden tegengegaan door gebonden glycolzuur dat een milde exfoliërende werking heeft. De citrus bioflavonoïden (zitten in de schil van citrusfruit) vertragen de melanineproductie zodat het verschijnen van pigmentvlekken vermindert. En gestabiliseerde Vitamine C egaliseert je teint door het aantal melaninepigmenten te verminderen en de bestaande te vervagen. Je brengt de vloeibare en lichte fluïde voor je dagverzorging plaatselijk aan op de gereinigde huid van je gezicht, hals, decolleté en zelfs de bovenkant van je handen. Natuurlijk geldt voor beide producten dat voor een beter resultaat je de zon het liefst vermijdt. En natuurlijk gebruiken we allemaal overdag een SPF 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *