WONDER SERUM

Eigenlijk moet iedereen dit blauwe tubbetje ‘wonder serum’ van Boots in haar beauty stash hebben! Het nieuwe Lift & Luminate Serum wordt elke 2! seconden in Engeland verkocht en toen het betaalbare serum daar werd gelanceerd was er al een wachtlijst van 12.000. En het serum werkt dus echt.

Terwijl jij ouder wordt, wordt je huid dat ook. Je zult het merken aan lijntjes die ontstaan, het verminderen van de elasticiteit van je huid en aan kleine oneffenheden die zichtbaar worden. Het is klinisch bewezen dat het Lift & Luminate Triple Action serum de drie tekenen van veroudering aanpakt: vermindering van rimpels, verstevigen van je huid en het egaliseren van je huidteint.

Het serum bevat onder andere hibiscus extract – om de collageen productie te stimuleren, hyaluronzuur – voorkomt vochtverlies en het nieuwe ‘Lightening Complex’ met Indiase kruisbes, vitamine C en gluconolatone om de celvernieuwing te stimuleren.

Toen ik afgelopen weekend voor het eerst dit serum gebruikte, voelde mijn huid meteen zacht en glad aan. Je merkt echt dat het wat doet, alsof het meteen je gezicht strak trekt. Ik heb er nog wel een dag- en nachtcrème overheen gebruikt en ga zeker door, want na twee weken gebruik, gaven de reviews aan dat hun huid er zichtbaar jonger uitzag en na acht weken gaf 80% van de vrouwen aan dat hun huid er voor het eerst sinds tijden zo goed uitzag en voelde. Wie wil dat niet?

Je brengt het serum ’s ochtends en ’s avonds op je gereinigde gezicht en nek aan (en niet in maar rondom de huid van je ogen). Na het gebruik kan je eventueel nog extra hydrateren en beschermen met een dag- en nacht crème. Het serum is hypo-allergeen en daardoor geschikt voor iedere huid. Bestel het serum voor €24,95 via Boots. Doen dus 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *