SUNSHINE OF STYLE

Comment

Fashion

Lieve Frieda Luth kwam op een lentedag in 2021, ze was de situatie in de wereld zat en had behoefte aan wat positiefs, op het gekke idee om haar eigen kledinglijn te beginnen. Streetstyle geïnspireerd, comfortabel om te dragen en voor alle vrouwen die hun ‘mannetje’ staan. In de maanden die volgden, begon ze met ontwerpen, het produceren van samples en het ontwikkelen van wat al snel Sunshine of Style zou worden.

Sunshine of Style is duurzame kleding met all American happy vibes! Comfy kleding waar je je goed in voelt. Het merk staat voor duurzaamheid en lief zijn voor het milieu en de mensen. Dit betekent dat voldaan wordt aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, verwerking en werkomstandigheden, met kleding die GOTS, OCS Blended, OCS 100 en Oeko Tex gecertificeerd is. Alle producten zijn gemaakt van biologisch en gerecycled textiel.

Een korte Q&A met deze all American girl die je kan uittekenen in een sweater met jeans, getrouwd en moeder van twee kinderen.

Kan je iets over je bedrijf vertellen?
Vanwege Corona zijn we al een tijdje niet naar ons geliefde Florida afgereisd. Dus breng ik met mijn sweaters, hoodies en caps de happy vibes, palmtrees en de Sunshine State gewoon hier. Belangrijk vond ik dat de kleding duurzaam geproduceerd moest worden. Er komt dus geen kinderarbeid aan te pas en alles wordt met respect voor het milieu en de natuur onder normale arbeidsomstandigheden gefabriceerd. Alles met behoud van goede kwaliteit.

Waar zie je Sunshine of Style over vijf jaar?
Een uitgebreidere lijn met onder andere T-shirts, joggers, leggins etc. Gewoon lekkere comfy kleding waar je je goed in voelt.

Welk land inspireert je?
Dat is niet zo moeilijk, de USA natuurlijk. Florida, Californië, New York en Las Vegas. Good vibes only en mijn happy places.

Wat is jouw favoriete quote?
People will stare. Make it worth their while.

Wat is jouw ultieme tip voor ondernemende vrouwen?
Goed plannen, daar werk ik zelf ook nog hard aan. Werk planmatig, grijp niet te hoog, maar begin gewoon. Niet twijfelen en kleine stapjes. ‘Better an oops than a what if.’

Jouw beste beauty tip?
Gebruik altijd een SPF dat is de beste anti-aging.

Wie is Frieda in het kort?
Trots op mijn gezin, zij zijn het allerbelangrijkst. Daarnaast kan ik niet zonder mijn vriendinnen, koffie en wijn. Van jongs af aan ben ik een beauty addict en een autofreak. Ook ben ik een echte Bourgondiër en kan ik genieten van een avondje uiteten.

Kortingscode
Als je die geweldige, zachte ‘pop art icecream’ hoodie, zachte happy vibes ‘sunny side up’ sweater en/of de leuke all American zwarte cap bestelt en je vult bij ‘waardebon toepassen’ SOS22 in, dan zijn tot 1 maart de verzendkosten gratis. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *