SENSAI STRIKES AGAIN

Van het mooie merk Sensai kreeg ik twee van hun nieuwste producten om uit te proberen; de Blooming Blush en de Lash Volumiser 38ºC. Om maar meteen met die laatste te beginnen: met het ontwikkelen van de 38ºC collectie is Sensai heel wat jaartjes bezig geweest, om precies te zijn sinds 1997. Het merk was op zoek naar een mascara die alle voordelen biedt van een waterproof consistentie maar die daarentegen wel makkelijker te verwijderen is en die de wimpers niet zo uitdroogt als een watervaste variant.

Na jaren van research werd dé oplossing gevonden in een temperatuurgevoelige hars die veegvast en vochtbestendig is maar die bij een watertemperatuur van (tenminste) 38 graden makkelijk van de wimpers kan worden verwijderd doordat de hars vanaf die temperatuur opzwelt. Aan de 38ºC collectie (die al bestond uit vier producten) is nu de Lash Volumiser 38ºC mascara (met rich film volumiser om elke afzonderlijke wimper dikker te maken en te kleuren in een intens zwarte tint) toegevoegd.

Lash Volumiser 38ºC
Ik probeerde de Lash Volumiser 38ºC tijdens een middagje strand. Het ideale testmoment want op het strand zweet je toch wat meer dan normaal en kom je in aanraking met zeewater (en in mijn geval ook nog met wat regen, just my luck). De mascara bleef ondanks die omstandigheden perfect zitten. (En met perfect bedoel ik ook echt perfect; door het speciale borsteltje met haartjes van verschillende lengten worden de wimpers tijdens het aanbrengen van de mascara van elkaar gescheiden en elk van een laagje diepzwarte mascara voorzien).

De 38ºC test
Ik gebruik wel eens mascara die strepen geeft wanneer ik in mijn ogen wrijf of die ik met mijn vingers van mijn wimpers kan afhalen maar dat was bij deze mascara niet het geval. Moest ik alleen de watertest nog doen. Eerst probeerde ik de mascara met koud water te verwijderen maar dit lukte niet. Met water dat warmer dan 38 graden was, verwijderde ik de mascara met het grootste gemak. De Lash Volumiser 38ºC is wat mij betreft dan ook met glans geslaagd voor de test en doet precies wat Sensai belooft. Ook interesse? De Lash Volumiser 38ºC is sinds deze maand voor €39,93 (adviesprijs, 10ml) verkrijgbaar bij o.a. Douglas.

Sensai Blooming Blush
Na de ‘strobing’ en ‘contouring’ trends van de afgelopen tijd, mogen we nu weer ‘blozen’ en Sensai doet uiteraard mee met deze trend met haar nieuwste -in vijf kleuren verkrijgbare- Blooming Blush. In iedere Blooming Blush case (met spiegeltje en kwastje) vind je naast de gekleurde blush ook een helder, transparant wit gedeelte. Deze kleur is geïnspireerd door Sensai’s trademark Koishimaru-silk (een bijzondere vezel die ooit uitsluitend was voorbehouden aan de keizerlijke familie) en is perfect te blenden met de gekleurde blush hetgeen een rijk kleurenpalet oplevert, van zacht tot stralend roze. Dankzij ‘oranje aura pigments’ krijgt de huid een natuurlijk frisse uitstraling. Interesse in de Blooming Blush? Deze is sinds deze maand voor €46,23 (adviesprijs, 4gr) in de kleuren mauve, peach, coral, orange & beige verkrijgbaar bij o.a. Douglas.

By: Patti 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *