ANTI-AGEING NEWS

Worden jullie ook altijd zo blij van de Skins Cosmetics winkels en hun mooie, niche merken? Ze hebben nu weer 2 anti-ageing pareltjes; deze eye opener van Ren Clean Skincare en de plump up the volume (Needles No more!) van Dr. Brandt.

REN BEAUTY SHOT EYE_NO REFLECTION

Ren’s instant brightening beauty eye lift (€ 40,-) combineert Hyaluronan technologie – om de oogcontour gladder te maken en te liften – met Active Shells technologie – voor een complete, overall oogverzorging. De ingrediënten van de gel verstevigen de huid en gaan gezwollen ogen en donkere kringen tegen.

Het gel-serum bevat licht reflecterende pigmenten voor een directe verheldering van de huid rondom je ogen. Je brengt een kleine hoeveelheid met zacht-kloppende bewegingen aan rondom het oog én op je bovenste ooglid totdat het gel-serum door de huid is opgenomen.

3D Filler Mask White Background

 

Dr. Brandt 3-D filler mask, (Needles No more) leave on masker (€ 95,-) herstelt het volume en de contouren van je gezicht. Het vult rimpels en plooien op voor een direct gladder gezicht. HA Booster, Regenerative peptiden en Adipofill’in bestrijden de effecten van de zwaartekracht en geven je gezicht volume waar nodig: onder de ogen, de wangen, boven de mond en langs de kaaklijn. dr. brandt skincare adviseert: na de reiniging, breng je het product met de kwast aan op je huid, in de vorm van een omgekeerde driehoek van de kin richting jukbeen. Gebruik meer product indien nodig en klop het zachtjes in lijnen, plooien en de ‘holle’ gedeeltes. Niet verwijderen en dagelijks aanbrengen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *