INCLUSIVE HEALTH

Tijdens een heerlijk ontbijt maakten we op het Dr. Murad HQ kennis met het nieuwste vochtherstellende serum: Hydro-Dynamic Quenching Essence. Én met de Dr. Murad Inclusive Health levensstijl die ervoor zorgt dat je er niet alleen beter uitziet maar je ook beter voelt.

IMG_1492

Alle Murad producten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levensstijl van de oprichter de amerikaanse Dr. Howard Murad. Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft hij aardig wat ervaring.

Dr. Murad Inclusive Health levensstijl zorgt ervoor dat je er niet alleen beter uitziet, maar ook beter voelt en willen we dat niet allemaal 😉 De fundamenten van de filosofie ‘Inclusive Health’ van Dr. Murad zijn:
1. verzorging van binnenuit d.m.v. voeding en dieetkeuze
2. gebruik van de meest wetenschappelijk geavanceerde ingrediënten voor de verschillende huidproblemen en huidbehoeften
3.  emotionele balans – ons emotionele, sociale en spirituele welzijn heeft effect op de conditie van onze huid.

Centraal bij Dr. Murad staat het gepatenteerde Cellular Water Principe: de basis van een gezonde huid is het vermogen van iedere cel om vocht vast te houden. Een gezonde huidcel bevat voldoende vocht. Veroudering, aanvallen van vrije radicalen, stress en ontstekingsreacties vallen de cel aan. Als de cel is aangevallen zal hij vocht verliezen met alle gevolgen van dien. Als we sterkere cellen vormen, kunnen we ziekten bestrijden en de tekenen van het ouder worden vertragen.

cellular-water-principe
De kernwaarden van het Cellular Water Principe zijn:
1. beschermen en herstellen van de cellen
2. verbeteren van de cel hydratatie
3. anti-aging.
Het recept van Dr. Murad:
hydrateren, voorkomen van vochtverlies en herstellen van de huidbarrière
ontstekingsremmend, kalmeren van gevoeligheden, verminderen van vrije radicalen en verbeteren van het vochtniveau
antioxidanten, versterken van het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

078859b8beda8f28e3c25bd52f5d3bb9

Belangrijk: zet alle noodzakelijke stappen die nodig zijn om een gezonde huid te bereiken, inclusief de juiste producten, goede voeding (zowel van voedsel als voedingssupplementen) en positieve lifestyle-keuzes.50033 Hydro-Dynamic Quenching Essence HR

Het nieuwe, zijdezachte hydraterende serum, optimaliseert de huidcapaciteit om de vochtbalans in de cellen vast te houden, waardoor het volume verbeterd en lijntjes en rimpeltjes verminderen. Het serum bevat o.a. taurine en osmolyte aminozuur die voor een optimale vochtbalans in je huid zorgen. Mexican blue agave blad extract werkt diep in je huid voor een verbetering van het aantrekken en vasthouden van vocht. Glycolzuur, in een zeer laag gehalte, exfolieert zacht waardoor vocht makkelijker de weg vindt naar de belangrijke lagen van je huid. En een mix van watermeloen, appel en linzen zorgt voor de bouwstenen voor het natuurlijke vochtsysteem en helpt direct tegen een droge huid.

Het serum is zacht en smeert makkelijk uit en wordt meteen door je huid opgenomen. Daarna gebruik je de heerlijke Murad Hydro Dynamic Ultimate Moisture, zo lekker, puur vocht voor je huid! en de Murad Hydro Dynamic Ultimate Moisture for eyes.

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *