|

CONNECTED BEAUTY

Beautiful Skin is Healthy Skin, Healthy Skin is Beautiful Skin. Een mooie, gezonde huid is een weerspiegeling van de gezondheid van je lichaam. De filosofie van het Amerikaanse Murad een krachtige verbinding tussen geest, lichaam en huid. Het inspireert om niet alleen goed voor je huid te zorgen, maar ook te letten op goede voeding, fysieke activiteit en stressmanagement. Daarom heeft Dr. Murad de Inclusive Health levensstijl bedacht: goede verzorgingsproducten, gezond eten, (natuurlijk met de 80-20 regel in acht), bewegen en minimale stress – waarover je hier al alles hebt kunnen lezen. Ik denk dat deze filosofie ons allemaal wel aanspreekt. 

Look better
De eerste stap om de Inclusive Health levensstijl te ondergaan is dat je ervoor zorgt dat je goede verzorgingsproducten voor jouw huid gebruikt. Zoals deze fijne verzorgingsproducten.Ik ben gek op gezichtsolie voor de nacht en Dr. Murad heeft onlangs deze fijne Multi-Vitamin Infusion Oil (€85)uitgebracht. De olie trekt snel in en bevat 6 belangrijke vitamines die gericht zijn op het bestrijden van huidveroudering; stimuleren van hydratatie, de huid verhelderen en verdedigen tegen vrije radicalen voor een jonger ogende teint.

  • Vitamine A minimaliseert zichtbaar en snel lijntjes en rimpels.
  • Vitamine B helpt talg in evenwicht te brengen terwijl het de huid kalmeert.
  • Vitamine C verheldert de huid, egaliseert de teint en beschermt.
  • Vitamine D verbetert de barrièrefunctie van de huid.
  • Vitamine E biedt bescherming door middel van antioxidanten.
  • Vitamine F bevat essentiële vetzuren en lipiden die de barrièrefunctie van de huid verbeteren.

Het nieuwe Rapid Age Spot Correcting Serum (€85) is in de USA meteen een bestseller. Want dit serum met o.a. plankton extract en vitamine C vermindert, binnen een week!, donkere plekken, ouderdomsvlekjes,  hyperpigmentatie, een doffe en droge huid, oneffenheden en lijntjes en rimpels. Je masseert het serum op je gereinigde huid van je gezicht, hals en bij voorkeur borst. Daarna een dag-of nachtverzorging en overdag een SPF.De Hydro-Dynamic Ultimate Moisture (€83,50) is niet nieuw, maar deze fijne hydraterende (24 uur!) en antiageing moisturiser voor dag-en nacht, herstelt soepelheid en reduceert fijne lijntjes en rimpels. De formule bevat o.a. hyaluronzuur, kokosnoot extract, sheaboter, avocado-en olijfolie die vocht insluiten en een Collagen Support Complex dat je huid herstelt.

Live better
Zorg voor elke cel in je lichaam, let op je voeding (neem voedingssupplementen als je te weinig voedingsstoffen binnen krijgt) en beweeg. Dan voel je je beter en je ziet er beter uit.

Feel better
Zorg voor jezelf! Zorg dat je een manier vindt waardoor je veel stress kan vermijden, of een manier waardoor je veel beter met stress kan omgaan, vooral in de moderne wereld is dit heel erg lastig! Laat social media even voor wat het is en ga schilderen zoals Dr. Murad. Neem van mij aan, al na een half uurtje schilderen (lees vlakken kleuren) heb je het gevoel alsof je een dag op vakantie bent geweest 🙂

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *