OXYGEN-GLOW

Tijdens een heerlijke lunch in Mama Kelly Amsterdam kennis maken met de nieuwste, meer betaalbare, pinkish lijn van Filorga? Oh Yes! Deze Filorga fan kan je niet blijer maken.

Filorga is met deze lijn van haar zwart/witte outlook afgestapt, want de Oxygen-Glow producten zijn zacht (metallic) roze. Don’t we all need a little Pink in our life? Maar…. ze hebben allemaal ook dié heerlijke Filorga geur. Dus als je ze wilt combineren met je andere Filorga beauties is dit geen probleem. Ik heb het weer aan Sofia gevraagd, maar het uitbrengen van DE geur staat nog steeds niet op hun agenda, zou bijna een petitie willen beginnen 🙂WIST JE DAT……er wereldwijd 1000! selfies per seconde worden gemaakt? En ja, we willen er allemaal natuurlijk goed uitzien op deze selfies, toch? Met deze Oxygen-Glow producten speelt Filorga daar heel handig op in, want ze beloven een perfecte huid, zonder valsspelen #nofilterskin. Ik begrijp dat je nu meteen naar Ici Paris XL wilt rennen, maar lees nog eerst even verder wat deze beauties voor je huid doen, zodat je weet waar jouw huid behoefte aan heeft.

Oxygen-Glow
De nieuwe Oxygen-Glow lijn is intensief egaliserend, stimuleert de zuurstofvoorziening, is gladmakend, opvullend en ontgift! De Oxygen-booster op basis van Oost-Indische kers stimuleert de zuurstofvoorziening van je huid. Hyaluronzuur trekt vocht aan en houdt vocht vast en stimuleert de aanmaak van collageen. En het L-enzym zorgt voor een snelle opruiming van vrije radicalen, beschermt en vertraagt huidveroudering.Het Oxygen-Glow Mask (€32,90) is een roze crème masker met peelende werkstoffen (o.a. grapefruit en papaya) dat wit wordt als je het op je gereinigde huid smeert. Het masker wordt niet hard. Na 10 minuutjes haal je het met een nat wattenschijfje eraf of nog makkelijker onder de douche. Je kan het masker 1-3 keer per week gebruiken of als 7-daagse intensieve kuur. Een zachte, gladde huid met mooie glans is het resultaat.De Oxygen-Glow Clean (€19,80) heeft inmiddels een vast plekje in mijn badkamer gekregen. Je brengt de licht roze, doorzichtige gel 2 x per dag aan. Masseert het over je gezicht (en eventueel, hals en decolette) en spoelt het goed af met water voor super schone huid met mooie glans.De Oxygen-Glow eyes (€29,92) is een zacht roze oogcrème die je makkelijk over het harde gedeelte rondom je ogen dept. Je ziet meteen een verfriste huid en het gaat zelfs de donkere kleuren en wallen onder je ogen tegen, want de crème heeft naast een hydraterend en ontgiftend ook een highlightend effect. Echt heerlijk!Deze heerlijke Oxygen-Glow creme-gel (€39,60) heeft een kleur regulerend effect en reguleert de ophoping van dode huidcellen, zodat een doffe huid wordt voorkomen. Dus geen grijze gloed meer, maar een natuurlijk stralende huid. In de ochtend (mag ook in de avond, maar daar vind ik ‘m persoonlijk te ‘droog’ voor) op je gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Dan kan je nog zachte knijpbewegingen maken om de micro-bloedsomloop te stimuleren. In deze fijne crème voel je ook iets van een poeder, zodat je huid niet glimt, maar GLOWT. Je huid voelt super zacht en glad aan, al na de eerste keer gebruik, echt een blijvertje! Het doet me denken aan het effect van de Time-Flash.

Oké, rennen maar 😉 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *