SUPERFRUIT

Van het nieuwe My Payot Sleeping Pack knapt je huid echt op en het is zo makkelijk in gebruik. En de My Payot BB Cream Blur is een heerlijke BB cream 2.0. Dus je begrijpt het al, echte aanraders.

Een vlekkeloze huid die straalt van gezondheid: dat is de definitie van schoonheid volgens PAYOT en was de belangrijkste zorg van oprichtster Dr. Nadia Payot en daar plukken wij nog dagelijks de vruchten van. In de twee nieuwe producten van Payot speelt Superfruit, zoals açaíbessen en gojibessen de hoofdrol, de cocktail barst van de vitamines die de antioxidanten een enorme boost geven waardoor onze cellen herstellen.

FullSizeRender-13

My Payot Sleeping Pack (€ 29,-) is een nachtmasker om vermoeidheid te bestrijden. Het nachtmasker werkt tijdens de slaap als je huid het meest ontvankelijk is voor de werking van huidverzorging. Het superfruit voedt, beschermt, vitaliseert en ontgift de huid.
Hyaluronzuur voedt en vult de huid op. Zijdeboomextract stimuleert en verbetert de kwaliteit van je huid. Je brengt het masker ’s avonds; twee tot drie keer per week of in plaatse van je nachtcreme, in een dunne laag aan. Het is niet nodig om het masker weer te verwijderen dus het is een echte tijdbespaarder en handig om op vakantie mee te nemen.

FullSizeRender-12

My Payot BB Cream Blur (€ 32,-) is de een BB cream 2.0 in twee tinten light en medium. Huidverzorging, foundation en een verzachtende basis te combineren in één product met 5-in-1 werking: hydraterend door de Açaíbessen, egaliserend, gladstrijkend, antioxidant: de gojibessen en de vitamine C beschermen de huid tegen vrije radicalen en de SPF15 filter beschermt. Dagelijks aanbrengen op het gezicht en de hals.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *