PIXI’S VITAMIN-C (SEA)

Als je ook al eens de producten van Pixi hebt gebruikt, dan komt eigenlijk meteen maar 1 ding in je op: GLOW. Want echt elke keer verbaast het me weer dat mijn gezicht zo’n mooie, gezonde glans krijgt, welk Pixi product je ook gebruikt. Dus toen ik de box met deze Vitamin-C producten eindelijk opende, was ik benieuwd of deze beauties het ook ‘deden’.

En ja hoor, meteen al na het gebruik van de Vitamin-C Juice Cleanser, met handige drukknop voor op je watje (€23,50)  en lekker ruikend naar zachte citrus, zie je het al. Dit Orange Flower water, kalmeer, reinigt en beschermt je huid en geeft meteen die glow. Vitamine C bevordert de aanmaak van collageen en verhoogt de natuurlijke helderheid van je huid. Probiotica versterkt de natuurlijke barrière van je huid. Vitamine C en ferulinezuur verminderen de effecten van huidbeschadiging door de zon en vrije radicalen en wilgenschors en fruitextracten exfoliëren zacht je huid. Het water is gemaakt met sinaasappel-, grapefruit-, citroen- en hydraterende olijfolie.

De Vitamin-C Tonic, die je na het reinigen gebruikt op een doordrenkt watje en over je gezicht (niet rondom je ogen), hals en het decolleté strijkt, ruikt ook zo lekker naar citrus (€12.50). De vitamine C bevordert de collageenproductie en geef je huid die glow. Probiotica versterkt je huidbarrière te versterken, terwijl wilgenschors en fruitextract je huid op een milde wijzen exfoliëren. Citrusextract en ferulinezuur herstellen zonneschade en aloe vera herstelt en hydrateert je huid. De lotion vermindert fijne lijntjes, littekens, onzuiverheden en beschadigingen van de zon.

Het Vitamin-C Serum (€34) verbetert je huidteint, maakt je huid gladder, verstevigt en vermindert de effecten van zonneschade en vrije radicalen, zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes. Het antioxidant vitamine C bevordert een gezonde collageenproductie en ferulinezuur en vitamine C werken samen om de effecten van door de zon veroorzaakte schade te verminderen. Je wordt gekalmeerd en gehydrateerd door aloë-extract en het extract van citroen, sinaasappel en grapefruit beschermen je huid. Gebruik 2/3 druppels na je lotion of reiniging.

De lichte, vochtherstellende Vitamin-C Lotion (€31) geeft je huid meteen die glow, echt, ook al gebruik je eerst producten van een ander merk. Helaas vind ik de lotion niet lekker ruiken, maar gelukkig vervliegt de geur snel. De lotion bevat fruit-en melkzuur om je huid te hydrateren. Sinaasappel-, grapefruit-, citroen- en olijfolie verzachten je huid en beschermen tegen vrije radicalen.

Alleen al vanwege de naam was ik erg benieuwd naar de Vitamin-C Caviar Balm Dit leave-on masker (€31) ruikt licht naar citrus, want bevat citroen, sinaasappel en grapefruit en geeft je gezicht meteen die glow. De Caviar Balm bevordert ook weer de collageenproductie. Wilgenschors en citrusextracten exfoliëren je huid zachtjes en sheabutter en olijfolie voeden je huid. Het masker gebruik je na het serum of reiniging, hydrateert intensief en laat je gewoon zitten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *