READY SET GLOW

Een perfecte teint zonder onvolmaaktheden. Een gezonde, stralende gloed, waarbij de huid van binnenuit verzorgd wordt. Wat zijn toch de beautygeheimen van de filmsterren, die flawless over de rode loper flaneren. Met de introductie van Starskin worden nu Hollywood’s best bewaarde geheimen onthuld. Spannend!

Starskin is gebaseerd op de expertise van dermatologen, esthetici en make-up artists van de sterren en is afkomstig uit Korea, de oorsprong van de meest geavanceerde beauty technologieën ter wereld. Na jaren van grondige research om de beautygeheimen van de sterren te onthullen brengt Starskin nu een lijn met exclusieve beauty technologieën naar Europa.

BIO-CELLULOSE
Een lijn van Bio-Cellulose sheet maskers maakt deel uit van de innovatieve collectie. Bio-Cellulose werd oorspronkelijk gebruikt in de medische wereld als een beschermend en ademend schild om brandwonden te genezen. Deze technologie vormde de inspiratiebron voor de ontwikkeling van Starskin’s lijn van sheet maskers. De technologie werd eerst nog verder verbeterd door een formule te bedenken van Bio-Cellulose met natuurlijk gefermenteerd, vitaminerijk kokossap. De vijf Bio-Cellulose maskers behandelen huidproblemen zoals droogte, veroudering, dofheid en grove poriën. Het ziet er een beetje vreemd uit, zo’n masker op je gezicht, maar het is makkelijk, snel en werkt echt!

STARSKIN-Peeling-Foaming_Peeling_Perfection_Puff

Soft Peeling Program: een schuimspons gedrenkt in AHA, die als schuimend zachtjes dode huidcellen verwijdert. Een zachte peeling voor thuis, die je drie keer kunt gebruiken. 

STARSKIN-Masker-Nourishing_And_Cooling_Foot_Mask_Socks_Walk_Of_Fame

En wat dacht je van het verkoelende en verzorgende sok masker?

Starskin is voor € 9,95 verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *